Kişi konuyu alakasız yere açınca yardım alamayacak ki? Olması gereken yere gitmeli. Masaüstü bilgisayarlara telefon önerisi açan, kullanıcı haberleri kategorisine hesabının çalındığını yazanlar nasıl yardım alacak? Keyfi bir hareket değil, ilgili kategoriyi takip eden ve bildirimlerini açmış kişilerin gelip konulara yardım etmesini sağlamak için en uygun yere taşınıyorlar. Adının da amacı aynı. "200 bin araba" yerine "200 bin TL'ye otomatik araba önerisi" yazmanın kime zararı olabilir? Ha bazen içerikler de başlıklar da o kadar alakasız oluyor ki kişinin ne sorduğu anlaşılmıyor ve alakasız başlık koyulabiliyor. Onu da kişinin düzelttirmesi gerekiyor sonra. Konuyu silmekten ve kullanıcıyı konu açması için bekletmektense olabildiğince düzeltip açmak daha iyi bence. Sizce bunlar kötü mü? Kendimizi mi düşünüyoruz yoksa kullanıcılar nasıl yardıma ulaşır ilgili kategoride onu mu düşünüyoruz?
Ayrıca:
Eki Görüntüle 2346616
Eki Görüntüle 2346618
@333542 bence düzenlenmeden önceki ve düzenlendikten sonraki haline bakarsanız sebebini anlayabilirsiniz. Aralara nokta serpiştirip cümleleri birbirinden ayırmanız gerek. Mesaj kutunuza hiç bakmamışsınız. Bakarsanız uyarı açıklamasını görebilirdiniz.