DragonG Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #1 Technopat uygulaması bildirm göndermiyor her seferinde ugulamaya girip bildirimler bölümüne bakmam gerekiyor.
Technopat uygulaması bildirm göndermiyor her seferinde ugulamaya girip bildirimler bölümüne bakmam gerekiyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 19 Eylül 2019 #2 Bildiğim kadarıyla Tapatalk desteği sona erdi. Ondan olabilir diyeceğim de bana bildirim geliyor. Bildirim ayarlarınızı kontrol edin.
Bildiğim kadarıyla Tapatalk desteği sona erdi. Ondan olabilir diyeceğim de bana bildirim geliyor. Bildirim ayarlarınızı kontrol edin.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Eylül 2019 #3 Bana da gelmiyor .Artık Tapatalk desteklenmiyor büyük ihtiamalle onunla alakalıdır.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 19 Eylül 2019 #4 Technopat'ın zaten kendi uygulaması yok mu Tapatalk ne alaka?
DragonG Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #5 Taptalk nedir tam bilmiyorum ama ben Technopat'ın kendi uygulamasını kullanıyorm. Bildirmler açık ve önceden geliyordu. Şimdide uygulama üzerinden mesaj yazamıyorum anlamadım gitti. Uygulama üzerinden düzenleme yapabiliyorum.
Taptalk nedir tam bilmiyorum ama ben Technopat'ın kendi uygulamasını kullanıyorm. Bildirmler açık ve önceden geliyordu. Şimdide uygulama üzerinden mesaj yazamıyorum anlamadım gitti. Uygulama üzerinden düzenleme yapabiliyorum.