Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 iPhone 5S'e (iOS 12.5.1) Technopat'ı App Store'dan indiriyorum. Açılırken değişik bir uyarı verip beyaz ekranda kalıyor. IOS'da veya Android'de sosyal Forum'a girebileceğimiz bir uygulama geliştirir misiniz? @Recep Baltaş @Ali Güngör
iPhone 5S'e (iOS 12.5.1) Technopat'ı App Store'dan indiriyorum. Açılırken değişik bir uyarı verip beyaz ekranda kalıyor. IOS'da veya Android'de sosyal Forum'a girebileceğimiz bir uygulama geliştirir misiniz? @Recep Baltaş @Ali Güngör
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Mart 2021 #2 iOS'a yeni mobil uygulama daha gelmedi. Android'de yeni uygulama mevcut. Şimdilik Safari üzerinden girebilirsiniz.
iOS'a yeni mobil uygulama daha gelmedi. Android'de yeni uygulama mevcut. Şimdilik Safari üzerinden girebilirsiniz.
M mrcookie Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Safari'den giriliyor diye biliyorum şu anlık.