Benim nişan aldığım kurt parçalanmış bile.
Gölgelerin içinde, karanlıktan çıkan bir kurt var. Aim'i azcık aşağı kaydırınca görüşüne girer Onu vurmazsan çok sorun çıkartır o.

@Cruslan müsade var mı? Varsa Zamani Çocuk seni parçalarken çizeceğim yoksa diğer arkadaşı

Müsaade ediyorum. @334155 gözü açık atomlarına ayrılmasın.

lan, @DJ Dikkatt camiye...

@Seradotwav tuvaletim geldi ne yapim sonra ben hallettim zaten olayı hemi sen napcan beni bak beni sinirlendirme !(!)

Hocam ayıp olmadımı sddsdsdsdsds.

Beni de eklerseniz sevinirim.

Evet gün ışığında çektim ve fark ortada. Yani bunca yıldır yeni bir şey öğrendik kağıdın fotoğrafını akşam lamba ışığında çekerseniz çok kötü, sabah güneş ışığında çekerseniz güzel çıkıyor. Vay be;

Köşeleri çektik ortayı da gösterelim ;

@Seradotwav tuvaletim geldi ne yapim sonra ben hallettim zaten olayı hemi sen napcan beni bak beni sinirlendirme !(!)

Hocam ayıp olmadımı sddsdsdsdsds.
Dostum o profil fotoğrafına onu yakıştırdım Şaka bir yana diğerinde daha iyi çizerim.

Beni de eklerseniz sevinirim.
Hasan_Emre, sen bir de ben. 3 adaşı son kez resmederim

Hocam DJ dikkate bumu yakışır bekle bulcam adresini(!)
Güzel oluyor sohbet muhabbet geçiyor. Zaten son istilayı yapıp konsepti kapatacağım.

Yapma etme hocam bitermi koca seri.

Orada kurtlar yerine seni parçalayacağım.
Selams, ben geldim.

Eki Görüntüle 666220

Hemen bu arkadaşın adresini bulun, aldırıyoruz. Volkan demirel ve Gökhan töre'yi bizzat bilgilendirdim.

Sen DJ dikkat de seni zaten kapıda indirirler de volkan sıkıntı bir sonraki maçta sabriyi oyuna aldırıp volkana şut çekmesini isteyeceğim Gökhan töre yürürken düşüyor zaten (!)
Selams, ben geldim.

Eki Görüntüle 666220

Hemen bu arkadaşın adresini bulun, aldırıyoruz. Volkan demirel ve Gökhan töre'yi bizzat bilgilendirdim.

Sakın hejianı çağırmada.
9. Sayfaya geccez hep ben yazdım neredeyse.
Lan hejianı kim çağırdı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…