Technopat Werewolf istilası 5: Son Savaş

Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Bu istilanın kaynağı. Evrendeki en tehlikeli yanardağının ötesinde, su yerine lavların oluşturduğu bırak dokunmayı 5 metre yaklaşanı dahi yakıp kavuran ölüm denizi. Evet sonunda istilanın nereden kaynaklandığı kurt adamların nereden türeyip gezegene sızdıkları belirlendi. Technopat tim son kez büyük bir savaş verdi. Kayıplar ağır oldu...

1.jpg

2.jpg

Aslında hava biraz karanlık onu resmetmeye çalıştım. Yani diğerleri gibi gündüz değil, yanardağının külle kapladığı kapalı hava karesini görüyorsunuz.

3.jpg

1 Gün bekledikten sonra görmeyenleri etiket ile konuya çağıracağım. Bu da notum olsun.

Neden son hocam? Elinize sağlık sonunda ölü değilim😆
E yeter artık 😆 Bir de çok zaman alıyor. Güzel şeyleri uzatmamak lazım ama çizimlerimin son olduğu anlamına gelmez bu başka konularda bir şeyler bulup çizilebilir ileri ki günlerde 🙂

@Blacksidemre Olabilir. Zaman gösterecek mesela daha önce yaptığım akım şu konuydu. Bence de gayet güzeldi olabildiğince komik yapmaya çalıştım ama pek destekçi çıkmadı. Yani takip eden olmadı.

Lakin bu istila serisi beklediğim gibi oldu. Başka bir seri yakın zamanda çıkartabilirim bakacağız 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı