Technopat yarışmaya katılsa ödül alır mı?

illedelinux

Decipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
1.911
Makaleler
2
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Web sitelerini ödüllendiren çeşitli organizasyonlar var, bunlar farklı kategoride ödül yarışmaları düzenliyor.
Bazılarını juri üyeleri seçerken bazılarını halk seçiyor.
Arama motorlarına şu best technology site awards yazıyı yazıp inceleyebilirsiniz.
Hani yüz binlerce üye ve harici ziyaretçinin uğradığı bu sitede insanlar kendine göre bir şeyler buluyor ki, bir çoklarının hayal dahi edemeyeceği bu sayılara ulaşıyor...
O halde ciddiye alınması ve dünya çapında yapılan ödül yarışmalarına katılmayı hak ediyor.
Gerçi bu sayılara ulaşmak dahi tek başına ödülün en iyisidir ama buna bir de resmi ünvan eklenmesi prestiji de arttırır.
Technopat bu yarışmalara katılırsa sizce ödül alır mı, ödül alırsa hangi kategorilerde ve hangi özelliğiyle ödül alır?
Ödül alamazsa nerelerden ve hangi nedenlerden dolayı ödül alamaz?
Adamlarımız biraz utangaç, cesaretlendirelim:)
technopat.png
 
Üyelerimize kalsa en çok uyarı vermekten ilk sıraya koyarlar bile. Moderasyon ekibine göre de yardımdan alırız bir şeyler. TW ile bağlanıp üyelerin sorununu çözen bir forumuz sonuçta :) Şahsi olarak ben çözmesem de @Emre C @Recep Baltaş gibi isimler sürekli sorun çözmekle meşguller, aklıma bunlar geldiği için etiketledim.
 
Üyelerimize kalsa en çok uyarı vermekten ilk sıraya koyarlar bile. Moderasyon ekibine göre de yardımdan alırız bir şeyler. TW ile bağlanıp üyelerin sorununu çözen bir forumuz sonuçta :)

30 gün ban verseniz herkese başka forumlara gidip gelseler bu uyarı sistemini nimet olarak algılarlar :D şahsen ben yamuk yumuk yazılara sahip DA'dan gelen biri olarak 30 gün bandan sonra. Hiçbir şekilde şikayet etmiyorum :D.
 
Senelerdir bir sorunlar karşılaştığımda "...sorunu Technopat" diye ararım hep. Bence en kaliteli forum sitesi ve en kaliteli teknoloji haber sitesidir Technopat, ödül alsa da almasa da.
"sorunu" kelimesini artık başlıklarda kullanmıyoruz, "açılmama sorunu" değil de "açılmıyor" olarak aratınız :)
 
Ben en başlarda şu yazım kurallarını çok abartıyorlar diye düşünüyordum. Tabii bu dediğim seneler önceydi. Sonradan fark ettim ki gerçekten insan bir şey yazarken hepsini doğru yazmasa bile kontrol ediyor, dikkat ediyor. Sonuçta insanın kendi dili ve buna önem verilmesi bence çok hoş bir şey.
Diğer mecralardaki gibi seviyesiz işler çıkmıyor ortaya. Siz biliyorsunuz onları zaten :)
Ben şahsen Technopat ekibine teşekkür ederim böyle bir ortam yarattıkları için. Kitleside yüksek oranda kaliteli insandan oluşuyor.
Bence ödül alır, haklarıdır.
 
Bu forum sayesinde imla kurallarına saygım arttı. YouTube'da yazdığım yorumlara bile etki etti.
 
Halk oylamasına sunulan bir tür yarışmada ödül alması pek olası değil. Çok daha az derinlikli ama daha popüler içerik üreten rakip sayısı çok fazla. Burası ciddi bir iş yeri. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı