Technopat'a ne için üye oldunuz ?

Neden ?

• Bilgisayar toplama

• Teknik sorunlar

• Sadece sohbet

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
indir (2).jpeg
indir (3).jpeg

Merak ettim ve kendimi Technopat'ın ucu bucağı olmayan dünyasında buldum.

Ya ben anlamıyorum bu Exxen'in neyini beğendiğinizi. Yerli diye göklere çıkarıyosunuz. Platform bildiğiniz balon. Gereksiz şeylerle dolu. Hani bak birkaç güzel şey olur ondan beğendim dersiniz, ya hiç güzel bişi yok. Hadi Acun'a para vermemek için beleşe izlediğim programları eleştireyim.
Konuşanlar

Şimdi bak. Bunu Exxen aldı ya, ben niye sevineyim bunu aldı platform müthiş oldu diye? Ücretsize izlediğim talk show programını reklamlı olarak 10 TL'ye satıyor. Ya neden? Ne güzel talk show programıydı, ben pek izlemezdim ama cidden güzeldi. Ama sırf bu program için Exxen alınmaz. Değmez.
İşte Bu Benim Masalım

Ne diyim ki ben buna? Hani eleştirmeye değmez. Geç bunu.
Masterchef Junior

Hiç sevmezdim zaten bunları. Danilo olmasa program kasvet dolucak. Yine aynı şey, ben beleşe izlediğim şeyi 10 TL'ye izleyeceğim için mutlu mu olayım? Özgünlük yok. Sadece programa para vermiş o kadar. Para makinelerinin tutkusu işte. Çok izlemediğim için çok şey söylemek istemiyorum.
Tolgshow Filtresiz

Çok sevdiğim bi programdı, hiç kaçırmazdım. Olumlu eleştiricem sandınız dimi? Ya ben neyini olumlu eleştireyim bunun? Fırat ve Tolga'dan oluşuyo program. Ya bak eskiden harikaydı, şimdi de harika. Ama neyini eleştiriyorum biliyor musunuz? Ya Acun BU NASI SAHNE? Her taraf çiftliğe dönmüş ya. Konsepti nası uydursun arkadaki insanlar ve Fırat? Doktor olunca tarlada mı yaşıcak? Bu nası sahne? Her yerde süs var, hareket edicek yer yok. Bu da Exxen'i almak için yeterli bi sebep değil. Eskisi gibi kalsaydı kesinlikle alınırdı. Ya Tolga Çevik filtresize ayak uyduramaz hemen. Adam öyle ince şakalar yapıyo ki, dozunu arttırsa komik olmaz. Exxen katletmiş bi programı daha.
Sihirli Annem

Kızın için eski bi programı tekrar yapmak mı? Kızın için nostaljik deyip unutamadığımız dizinin adını artık yenisi yüzünden adını anmak istememiz mi? Rezaletsin Exxen. Eski Sihirli Annem programını asla tutturamazsın. Yine programı katletmiş. Beklenildiği gibi. Şakalar bile komik değil.
Survivor Exxen Cup

Eleştirmeye bile değmez. Kitlesi aksiyondan anlamayan insanlardan oluşuyor. Gereksiz bi program. Zaten Acun'undu, Acun'un kalsın. Başkasının ismini Survivor'la kirletmeye gerek yok.
Nusaybin Cinleri

Peki tek bi soru sorucam Exxen, hiç eleştirmiycem. NEDEN?

Diğer Youtuber arkadaşları almanız iyi olmuş, 12 yaş altı çocukları paraya kulluğa yönelten, popüler kültürü yücelten, popüler kültüre laf attığını sanıp başının tacı yapan insanları Youtube'da görmeyeceğiz. Teşekkürler Acun. Yaptığın tek iyi iş bu.

Peki gelelim sonuca. Şeyma Subaşı'nın nafakasını ödemek isteyenler alsın. Acun'a sempati duyanlar alsın. Parasını havaya savurmaktan sıkılanlar alsın. Beğenir bu arkadaşlar.

Sanırım Exxen'i şutlamak için. :D O zamanlar yine noktalama işaretlerine vs. uyuyormuşum da kelimeleri 'yapıyosun' gibi biraz daha yuvarlayarak yazıyormuşum. Gerçi üstünden daha 2 buçuk ay falan geçmiş, çok da eski değil yani.

Ben bilgisayar toplamak için olmuştum.
2017'de neden üye olduğumu bilmiyorum, ilk mesajımı 16 Mayıs 2020 gibi yazmıştım.
O zamanlar bir Epic Games ölücüsü olan n g neer, GTA Online'da aldığı hatanın çözülüp çözülmediğini soracaktı. (Oyun çökmüş meğer.) Sonra Ekim ayında Ubuntu'da renkler soluk göründüğü için çözüm aramıştım burada. O zamandan beri bakıyorum böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı