şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2024 #1 Normalde Technopat'a Google üzerinden bağlanırdım ama son zamanlarda adblocker ihtiyacı oldu. Ben de uzantı olarak adblocker stands isimli Adblocker'ı ekledim ama şimdi Technopat'a kesinlikle bağlanamaıyorum şöyle bir uyarı veriyor: Adblocker yüzünden mi oluyor?
Normalde Technopat'a Google üzerinden bağlanırdım ama son zamanlarda adblocker ihtiyacı oldu. Ben de uzantı olarak adblocker stands isimli Adblocker'ı ekledim ama şimdi Technopat'a kesinlikle bağlanamaıyorum şöyle bir uyarı veriyor: Adblocker yüzünden mi oluyor?
Çözüm Xantern 4 Şubat 2024 CTRL+F5 yaparsan düzelir. Dünkü hatadan dolayı. Reklam engelleyici eklentiyle ilgisi yok.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.840 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Şubat 2024 #11 Reklam için mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üye olan okurlarımıza hiçbir reklam gösterilmez. Onun yüzündense kullanmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Reklam için mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üye olan okurlarımıza hiçbir reklam gösterilmez. Onun yüzündense kullanmanıza gerek yok.
KS KS şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2024 #12 Emre C dedi: Reklam için mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üye olan okurlarımıza hiçbir reklam gösterilmez. Onun yüzündense kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir site için kullanıyordum. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Reklam için mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üye olan okurlarımıza hiçbir reklam gösterilmez. Onun yüzündense kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir site için kullanıyordum.