Technopat'ı bırakıyorum diyenlerin Technopat'ı bırakmaması

Bizim ülkemizde bir alışkanlık var, her şeyi futbol takımlarımızı desteklediğimiz gibi destekliyoruz. Technopat ya da bir başka forum fark etmiyor benim için. Forumlar arasında sadece Technopat' ın üyesiyim çünkü temiz bir bilgi ortamı var. Yardım konularına saçma sapan öneri ya da yorumlar yok denebilecek kadar az geliyor. Buna rağmen, bir forum benim evim olamaz. Biz bir aileyiz falan olaylarına hiç girmiyorum.

Ayrıca insanların duyguları değişkenlik gösterebilir. Haksızlığa uğradığını düşünüp, ayrılmakla ilgili bir konu açabilir ya da mesaj paylaşımında bulunabilir. Ardından bu kararını değiştirebilir. İnsanın olduğu yerde her şey mümkün.

Son mesajım olsun bir daha yazmayacağım. Uzaktan takip ederim ara sıra. Ben de bıraktım sayılır bu saatten sonra artık.
Ben de diyorum neden sizi hiç görmez oldum. Siz de gitmeyin hocam, severdim sizi.

Artık böyle konular gerçekten bırakacakasalar bile onaylanmamalı. AhmetRyzen gibi kaşınanlara da 1 ay gibi sürelerle ceza verilmeli. Bu konuda @SideWinder hocamı takdir ettim.

@292469 Dalga geçme amacım yok ama sizin fotoğraf makineniz yine mi kırıldı?
Olay nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı