Technopat'ın diğer forumlarda ağır eleştirilmesi

Sen ne bekliyorsun peki, uyarıların detaylarını görüntüleme yetkimiz mi var? Yüzeysel olarak görebiliyoruz sadece.
Yetkiye gerek yok bunun için. Bize ulaşın kısmından bildirim yapın yeterli.
İletilerine baktığımda eski moderatör olduğunu varsayıyorum, sen de haklısın.
Eskiden moderasyondaydım evet, yani neyin ne olduğunu az çok biliyorum ve deneyimledim. Olaylar üyelerin düşündüğü şekilde olmuyor.

Buranın ceza sistemi yüzünden eleştiri almasına anlam veremiyorum. Kurallar geçmişse kıyasla daha hafif.

Kendi diline sahip çıkamayan kişinin ne kitap okuma alışkanlığı ne de tartışma kültürü vardır. Keza bunu eleştirilerden de anlayabiliyoruz.

En ufak hatada 1 gün ceza verilmesi ve tekrarlayan sinir bozucuların kalıcı uçurulması taraftarıyım.

Merhaba Technopat ile alakalı bakınırken gözüme diğer forumlardaki Technopat'ı eleştiren veya buna benzer konular gördüm. Genellikle moderatörlere, yönetime, kurallara eleştiriler veya hakaretler gelmiş bence Technopat'ta bir sıkıntı yok. Her forumun belli kuralları olacak. Türkçenin özenli kullanımı gibi diğer forumlardaki gibi "küfür etmeyin ne yaparsanız yapın" olması da iyi bir şey değil bana göre. Evet sıkıntılı olan taraflar var ama hiçbir forum kusursuz değil. Her forumda sıkıntılı taraf var ama Technopat'ta bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum peki ya sizin görüşünüz nedir?

Technopat şu an diğer forumlardan kat kat daha düzenli. Ben buradan shiftdeletenet, dhforum geçtiğimde gözlerim acıyor. Diğer forumlar biraz daha 12-13 yaş kitleye sahip ayrıca. Technopat kitlesi biraz daha tecrübeliler.

Bazı başka forumlara çok nadir girerim, arayüzleri profesyonellikten uzak, yazım kurallarına dikkat etmiyorlar ve ayrıca bizdeki gibi yazım düzeltme yok. Bir okuduğunu 5 kere oku ki sitede trafik oluştur mantığı var. Burada kolayca anlayabiliyorsunuz, ve burası diğer forumlar gibi değil, burası Sosyal.

Kendi dilini düzgün kullanamayacak kadar yeteneksizsindir diye bir konu açarken veya cevap yazarken aşağıda yazı denetimi adı altında iki tane seçenek var. Tek yapman gereken onları işaretlemek ve düzelt butonuna tıklamak. Ama bunu bile beceremiyorlar.

Eleştirilebilir. Siz nasıl o forumları eleştiriyorsanız onlarda burayı eleştirebilirler, yani gayet normal bir durum. Hatta düşününce çoğu konuda haklılarda.
Son birkaç haftada sayısız forum üyesini engelledim. İnanılmaz bir toksiklik hakim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı