Technopat'ın kitlesi kötüye mi gidiyor?

Sosyal'e ilk katıldığımda nokta koymayanı asıyordu moderatörler.
Niye ki?

Öyle valla, bence burası iyice Ekşi Sözlük denen Ümraniye çöplüğüne dönüşmeye başladı yavaşça ama kim bilebilir? Klavye ardından yazılan bazı ithamları pek umursamamak gerek sağlığınız/sağlığımız açısından. Kurallarda ise biraz daha esneklik var gördüğüm kadarıyla.
Sözlük zaten çöptü.

Karşıdaki çocuğun uyuzluğuna yazdığım bir şeydi. Biraz daha olayın ciddiyetini kavramasını, bakış açısını ülke gündemine yönlendirmeyi amaçlamıştım kardeşimizin ama, o bunu kavrayamadı. Yaşı da küçüktü zaten yüksek ihtimalle.
Kimdi?

Bu site bu konuyu aşırı önemsiyordu sanırım. Bir ara yabancı bir forumda bile olay olmuştu hatta, sanırım oradaki Türk üyeler açmıştı olayı.

✨✨Biz estetik takılıyorduk tabi. Gramar falan pek uğramazdı. ✨✨
Vietnam'lı birisi açmıştır konu'yu.

Bu forumun bir bancı başı vardı, nağmı değer Burak Alkan. R. B. ile Technopat'ın yolları ayrılınca foruma bir göz atıp çıkmış. Eskiden en çok o uyarı atardı. "Ne yapıyorsun?" Yerine "napıyon? Yazsanız bile uyarı verildiği söyleniyor ama şimdi o da kalmadı.
Geri dönseydi keşke.

Sosyal'e ilk katıldığımda nokta koymayanı asıyordu moderatörler.

Keşke hala aynı olsa, yazım hatası bende yapıyorum elbet, ama nokta koymayan, virgüle dikkat etmeyen, küçük büyük yazıp kelime hatası yapıp sadece 1 saat ceza yemeleri sanki biraz küçük bir ceza, aşamalar var mı bilmiyorum ama yoksa olsa iyi olur mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.

Çok katılardı kural konusunda.
Keşke hala aynı olsa, yazım hatası bende yapıyorum elbet, ama nokta koymayan, virgüle dikkat etmeyen, küçük büyük yazıp kelime hatası yapıp sadece 1 saat ceza yemeleri sanki biraz küçük bir ceza, aşamalar var mı bilmiyorum ama yoksa olsa iyi olur mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.
Benim yediğim cezalar dillere destandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı