Technopat'ın kitlesi kötüye mi gidiyor?

Keşke hala aynı olsa, yazım hatası bende yapıyorum elbet, ama nokta koymayan, virgüle dikkat etmeyen, küçük büyük yazıp kelime hatası yapıp sadece 1 saat ceza yemeleri sanki biraz küçük bir ceza, aşamalar var mı bilmiyorum ama yoksa olsa iyi olur mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.
Öyle olsaydı herkesi "rapor" butonu ile deli ederdim🥳.

Son düzenleme:
İnsanların kimseye tahamülü yok. Karşıt fikirli olan insanları düşman gibi görüyorlar. Bir de toksik bir kitle var her şeyi alay malzemesi yapmaya bayılıyorlar.

Bilmiyorum ama bazen 14-15 yaşında ergenlerle tartışan ebeveyni gibi hissediyorum. Genel olarak her yerde bozulma var özellikle (ahlaki erezyon) forum dışında da aynı özetle.

Öyle olsaydı herkesi "rapor" butonu ile deli ederdim😁.

Nerede görsem rapor atıyorum, uyarmak yasakmış geçen uyarı yediğimde fark ettim, artık rapor kısmına bile üzülerek yazıyorum :D rapor kısmından soru soruyorum bazen iyi oluyor.

Çok katılardı kural konusunda.

Benim yediğim cezalar dillere destandı.
Eskiden kaç saat ceza veriyorlardı?
İnsanların kimseye tahamülü yok. Karşıt fikirli olan insanları düşman gibi görüyorlar. Bir de toksik bir kitle var her şeyi alay malzemesi yapmaya bayılıyorlar.

Bilmiyorum ama bazen 14-15 yaşında ergenlerle tartışan ebeveyni gibi hissediyorum. Genel olarak her yerde bozulma var özellikle (ahlaki erezyon) forum dışında da aynı özetle.
Karşıt fikir insanları "düşman" gibi görmek normal herkeste var. Ergen konusu doğrudur bazı yerler hâlâ samimi.

10 yıl once böyle değildi
Anlatın hocam merak ettim.

Normal değil mi zaten hocam herkesin kafası farklı.

ç
10 yıl once böyle değildi
Şuan bence daha iyi kızmayın bana bir sorunumu yazıyorum yarım saatte çözülüyor buradaki dostluk- ortam vs bilmiyorum açıkçası 11 yıl önce kaydolmuşum yaş olarak geçti benden

düşünün yapay zeka yok o yok bu yok windows 8 bile çıkmamış gt430 ekran kartım bozuldu diye buraya kaydolmuştum

Bir zamanlar buraların yaş kitlesi düşük dediğiniz yaş kitlesindeydim bakın 11 yıl su gibi akıp geçmiş takılmayın böyle şeylere bence bugün burada çocukca hareket yapanlar yarın bir noktada olgunlaşacak

iyi de olsa kötü de olsa burada şuan aktif bir kitle var forum kültürü ölüyor rakip siteler çoğalıyor ancak burada her konuda bilgili konu ne olursa olsun çözecek insan bulmak mümkün belki 4-5 yıl önce bile böyle değildi

ancak şuna katılıyorum 16 yaş altı insanlar eskiden hiç olmadığı kadar zorba tehditkar ve küfürbaz

technopatın kitlesi değil genel olarak bir gerileme olabilir toplumumuzda ben burda değil sokakta gördüğüm tiplemelerden de memnun değilim.

o kadar yaşlı değilim de 11 yıl önce kaydoldum falan deyince öyle hissettirdim sanırım yazarken üzüldüm biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı