Technopat'ın kitlesi kötüye mi gidiyor?

Son günlerde küfür ve hakaret eden insanlar dolmuş. Daha 2 yıl önce bile bu kadar anarşi yoktu. Herkes nedense Türkçe yazım kurallarına bile uymuyor. Bunun sebebi nedir?

Kurallar çok katıydı özellikle ben foruma katıldığım ilk zamanlarda her konu açtığımda en az 1 tane uyarı yerdim yani sırf nokta koymadığım için 1 saat ban yemem beni aşırı sinirlendiriyordu başkalarınıda sinirlendiriyor olmalıki moderatörler biraz daha yumuşamış artık çok az uyarı yiyorum. Moderatorlerin yumuşaması anlaşılan kitleyi biraz toxicleştirmiş.

Burada da aktiflik yok. Hangi konuya girsem sürekli aynı insanlar.
Forumların yaş kitlesi aşırı derecede düştü. Ürün önerisi açsam da önerdikleri ürünleri almıyorum. Daha önceden içime sineni alıyorum. Forumlardan artık öneri ile ürün alınmaz, nerede dandik ürünler var onları öneriyorlar

Epey'den mi.

Sende haklısın bir konu açtım "okuldan atıldım" yazdım herkes bana takıldı.

2015’in başlarında katılmışım siteye. Yanlış hatırlamıyorsam G3258 ve GTX 750Ti’lı sistem toplama videosunun çekildiği zamanlar. Çok mesaj yazmıyordum lakin çok okuyordum. İnsanlar birbirlerine o kadar saygı duyuyorlardı ki. Çok güzel insanlarla tanışmıştım. Şimdi ise karşıt bir görüş, karşıt bir fikir geldiğinde insanlar birbirlerini tehdit edip, aptal yaftasında bulunuyor. ChatGPT’den cevap alıp yazan mı dersin, marka sanki anasının babasınınmış gibi fanboyluk yapan mı dersin. Çok severek takip ettiğim bu yer, maalesef kötülüğe sürükleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…