Mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.
İlk 10 cezaya kadar 1 saat ila 1 gün arasında diye hatırlıyorum, daha sonra artıyor bu. Aylık ve yıllık olarak.
Mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.
Öyle olsaydı herkesi "rapor" butonu ile deli ederdimKeşke hala aynı olsa, yazım hatası bende yapıyorum elbet, ama nokta koymayan, virgüle dikkat etmeyen, küçük büyük yazıp kelime hatası yapıp sadece 1 saat ceza yemeleri sanki biraz küçük bir ceza, aşamalar var mı bilmiyorum ama yoksa olsa iyi olur mesela 1 ceza 1 saat, 2 ceza 2 saat gibi artsa keşke.
Öyle olsaydı herkesi "rapor" butonu ile deli ederdim.
Eskiden kaç saat ceza veriyorlardı?Çok katılardı kural konusunda.
Benim yediğim cezalar dillere destandı.
Karşıt fikir insanları "düşman" gibi görmek normal herkeste var. Ergen konusu doğrudur bazı yerler hâlâ samimi.İnsanların kimseye tahamülü yok. Karşıt fikirli olan insanları düşman gibi görüyorlar. Bir de toksik bir kitle var her şeyi alay malzemesi yapmaya bayılıyorlar.
Bilmiyorum ama bazen 14-15 yaşında ergenlerle tartışan ebeveyni gibi hissediyorum. Genel olarak her yerde bozulma var özellikle (ahlaki erezyon) forum dışında da aynı özetle.
Anlatın hocam merak ettim.10 yıl once böyle değildi
Şu yorumu yapan kullanıcı.Kimdi?
Onu anladık küfür'ün yasak olduğu yerde mesela neden küfür bulunur?Normal değil mi zaten hocam herkesin kafası farklı.
Çocuk değilmiş 2004'lü çıktıŞu yorumu yapan kullanıcı.
Dolar 40 TL oldu
Güncel. Dakikada 2 TL değer kaybetti az önce. Bir çok şirket ve sunucu çöküş'e gidecekler.www.technopat.net
Şuan bence daha iyi kızmayın bana bir sorunumu yazıyorum yarım saatte çözülüyor buradaki dostluk- ortam vs bilmiyorum açıkçası 11 yıl önce kaydolmuşum yaş olarak geçti benden10 yıl once böyle değildi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.