Technopat'ın kurallarını ne kadar doğru buluyorsunuz?

Kurallar hafif sadece bekleme yarım saate düşebilir belki, bazı şeylere kat ve kat daha ağır cezalar gelmeli özellikle konuyu dağıtan ve trollere. Konuyu raporlasaydınız doğrusu olacak şekilde muhtemelen o an düzeltilirdi, denetimde moderatör otomatik düzenleyip kodu bozmuş olabilir.
Trolleyen kişilere en ağır cezalar verilmeli ama sırf bir yazım yanlışı yüzünden, upuzun rehberin içindeki bir kodun bir harfinin değişmesinden dolayı olan sıkıntı ve benim buna müdahele edememem sinirimi bozdu o kadar.
 
Kurallar dışında genel olarak burayı antidemokratik buluyorum. Mesela bu konunun kilitleneceğine eminim ama kanıtlayamam. Daha önce de buna benzer konular açılmıştı ve kilitlenmişti. Kurallar hakkında fikirlerimizi belirtmek hoşlarına gitmiyor sanırım.
 
@samet266 Sosyal'in ana olayının düzgün Türkçe olduğunu anlamadıysanız daha çok yolunuz var. Belli başlı konular yıllardır açılıyor sonunun nereye vardığı hepsinde neredeyse aynı o yüzden kilitleniyor.

@1372653 Siz ilk değilsiniz, son da olmayacaksınız. Türkçe kurallarıyla bu forum @Recep Baltaş olduğu sürece büyük ihtimal devam edecek :)
 
Kurallardan çok moderatör inisiyatifleri daha iyi. Kimisi harf hatası yapınca ceza atıyordu; kimisi göz yumuyor. İnisiyatifli olanlara teşekkürler. Olmayanlara da teşekkürler, canları sağ olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı