Technopat'ın son zamanlardaki durumu

Belki şüphelendiği için açmıştır konuyu.
 
@525623, insanları neden yaşına göre yargılıyorsunuz? Yaşına göre yargılamanız hoş değil. 20 yaş ve üzeri olup da mantıksız davranan yok mu? Tabii ki de var. Mesela isim vermeyeceğim. Mizah ve Eğlence kategorisinde bir şahıs var. Sözde 24-25 yaşında. Sürekli bomboş, espri yaptığını zannettiği konular açılıyor. Bu adam 24-25 yaşında olsa ne olacak? Sizin bu mantığınıza göre bu adamın da forumda barınmaması gerekir.
 

Yargılıyor muyum? Tecrübelerim olmasa burada, bunu söylemezdim. Sen, şimdi beni tanımadan yargılıyorsun buna ne demeli? Hayat pratiktir, pratikte burada ve sokaktaki bu yaş grubunun birçok sorunlu şeyleri gördüm, görmeye devam ediyorum. Sonra mizah yapmaya kalkıyor, gelip burada boş boş kolpa sıkmıyor kimse o.. Burada evinden çıkmamış kişiler gelip sistem öneriyor, monitör öneriyor. Buradaki önerilere göre ASUS monitör alsaydım backlight problemiyle uğraşacaktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinizin tartışmasından ayrı bir şey diyeceğim.

Yaş biraz üsluba etki ediyor ama orası kesin. Genellikle bazı 18 yaş ve altındaki kişiler karşı taraf ne hisseder vesaire diye düşünmeden acımasızca ve biraz kötü bir üslupla yorum yapıyor. Herkes böyle demiyorum, öyle anlaşılmasın. Ama pek saygı çerçevesinde yorum yapmıyorlar bazen. Yasak olmasa bazıları küfür edecek hatta sırf bir şey dendi diye.

20 yaş üstü kişilerde ise daha nezaket çerçevesinde yorum yapıldığını gördüm.

Bu benim görüşüm. Tabii ki siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz. Saygı duyarım.
 
Son düzenleme:

Senin açtığın bu konuyla da insanlar yardım alacağı varsa alamıyor. Öne çıkarılmıyor. Bence konu dışı kategorisinde açılan çoğu konu boş ama hepsi onaylanıyor. Onaylanmalı mı onaylanmamalı mı onu bilmiyorum ama konu dışı kategorisi bunlar için yok mu zaten? İnsanlar sohbet etsin diye var. Yardım istiyorsan yazarsın ve yardımını alırsın. Onun dışında konu dışı kategorisinde genelde hayata dair sohbet edildiğini gördüm.
 

Dediğim gibi insanlar sohbet etsin ona lafım yok benim açtığım konu da bir sohbet örneği bir de ben öne çıkar özelliğini bilmediğim için yardım alamıyorum dedim öne çıkar özelliği olduğu için bu pek sorun değil benim açımdan. Sorun sohbet konuları değil zaten adam saçma sapan dişime top geldi kırılmış mıdır diye konu açıyor bunu onaylamak farklı Technopat'ın son zamanlardaki durumu başlıklı konuyu onaylamak farklı. Ek olarak arkadaş demiş kişiyi açtığı konudan dolayı yargılamamak gerekiyor diye katılıyorum ama bu konunun onaylanması saçma geliyor. Sohbet konularının dışında Technopat Sosyal niye var? İnsanlara yardım edilsin veya bilgilendirilsin diye var. Birinin dişine top gelmiş kırılmış mı diye soruyor buna ne cevap verebilirsin ki şimdi? Bilmiyorum belki ben çok kafaya takıyorumdur aynı arkadaşın dediği gibi belki de fazla takmamak gerekiyordur.
 
Son düzenleme:

Tabii, öyle konuların onaylanması saçma. Ben konuyu raporlayıp geçiyorum ama bir sonuç çıkmıyor. Netice de hâlâ böyle boş konular açılıyor ve onaylanmaya devam ediliyor. Ben konu dışındaki konuların senin konunun önüne geçtiğini sandım. Çünkü konu dışında da değişik konular açılabiliyor her gün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@alasakarama, sizin görüşünüz tabii ki de kendinize. Tek tip fikir olmamızı beklemiyorum. Farklı fikirler de illaki olacak ve beklediğim de bu. Sadece birkaç kişiden yola çıkarak genelleme yapmayalım diyorum. Demek istediğim bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…