Forumun yaş kitlesi düştükçe büyük kitle yavaştan kaybolmaya başladı. Forumun büyük bilgili kitlesinin çoğu küçük kitle yüzünden ve diğer forumun yaş kitlesi daha iyi olduğu için gitti. Forumdaki o bilgili 10k+ mesajları olup bırakan çoğu kişileri diğer forumda görebilirsiniz. Ek olarak bunlar gittiği için artık maalesef çok saçma kişiler yanlış bilgilendirmeler yapıyor. Örneğim iPhone 14 Pro telefonuma WARP açmama rağmen Roblox açılmıyordu onun için
bu konuyu açmıştım fakat üstte iPhone kategorisi yazmasına rağmen insanlar bana GoodbyeDPI kullanmamı söylüyor. Hatta son mesajda birisi iPhone'ye VPN yüklenmiyor demiş.
Hal böyle olunca artık insanlar bu forumu bırakmaya yada diğer foruma geçmeye başladılar. Yalan yok teknik konularda ilk orada konu açıyorum. Orası yerine bir iki kez burada açtım ya daha bilgisi olmayan adamlar yazıyor ya da direk hiç mesaj gelmiyor.
Evet böyle bir kural gerçekten var. Moderatörle tartıştım hatta bana böyle şeyleri alıntılamayıp raporlamamı söyledi. Ama benim işim bu değil ki yanıtlayacağım her mesajı yazım yanlışı var diye tek tek kontrol mü edeceğim?
Eki Görüntüle 2406312
Ayrıca HDD'yi küçük yazdığım için de uyarı almıştım.