Technopat'ta bir soruya cevap vermek ne kazandırır?

Aslına bakarsanız hiçbir şey, sıralamalarda (en çok çözüm gibi) 1. olursanız güzel hediyeler kazanabiliyorsunuz. Onun dışında pek de bir getirisi yok.
 
Her 100 mesaja 25₺ alıyoruz, sigorta, yemek, yol parası, çalışma saatleri yok. Moderatör olursan 100 mesaja 35 ₺ ayrıca her haksız banlamada -3 ₺ kesinti yapılıyor.(!)

Ayrıca biz kazanmıyoruz ama site Google Reklamlardan gelir elde ediyor ki bu da hakkıdır sonuçta.
 
Kazandırıyor tabii ki, keşke biraz araştırma yapsaymışsınız. Kayıt olduğumdan bu yana toplam 3248 lira kazanmışım. Recep Baltaş'a çok teşekkürler (!)
 
youwouldntgetit.jpg
 
Sevap point kazanıyorsunuz hocam, Böylece cennete gitme hakkına sahip oluyorsunuz (!) Ne kazandırabilir? Saygı,Sevgi,Tecrübe kazandırır.
 
Neden her şeyden bir karşılık bekliyorsunuz? Benim gibi teknolojiden bir poh anlamayan biri bile (429 Konu dışı) burada eğlenceli vakit geçirebiliyor, trolüyle moderatörüyle banıyla genciyle yaşlısıyla kısacası tatlısıyla tuzlusuyla ekşiden sonra en çok vakit geçirdiğim platform burası. Bunu en çok daha geçen bir haftalık ban yediğimde (A1 Türkçem sağolsun) her gün foruma girip 'ne zaman açılacak a*' diye sayıklanarken anladım. Konulara cevap verdiğimiz için neden para alalım? Bu para kimden kesilecek? Yani forumun olayı karşılıksız yardım değil mi zaten buradan nasıl bir gelir elde etmeyi düşünüyorsunuz :D?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı