Technopat'ta ekran kartı tavsiyesi istemek

Aynen katılıyorum. Geçen 1050 Tİ muhabbeti hatırlıyorum. Demişler 1050 Tİ alacağına 1060 3 GB al. Biri demiş 3 GB kırpılmış model, 6 GB al. Ortam 1070 al ama biraz düşebilir bekleyip 1070 Tİ'ye dal muhabbetine kadar gitmiş. 1050 Tİ önermeye utandım konuda. Gerçi 1070 Tİ'ye kadar çıkmışken 1050 Tİ önermem kavga sebebi olabilirdi.:ROFL:

O 1050 Ti muhabbetini ben de hatırlıyorum, konu sahibi arkadaşa 850-900 TL'ye 1050 Ti önermişler, konu bir şekilde oraya geldi. Onun yerine 3 GB 1060 alınır o fiyata deyince hemen 3 GB GTX 1060 kırpılmış model, alınmaz. Onun yerine 6 GB alıncıların konuyu basması nedeni ile usulca oradan uzaklaşmıştım. Belki aynı konu değildir ama, tam olarak hatırlayamadım şimdi, birkaç konuyu birleştirerek anlatmış ta olabilirim.
Not: Şu an ekran kartı piyasasına göre 1000 TL'nin altında alınabilecek en iyi kart 1060 3 GB olan modelidir bana göre. Temel koşul 1000 TL sınırını aşmaması tabi ki, daha fazlasını hak etmiyor.
Günün ekran kartı tavsiyesini de verdiğime göre usulca uzaklaşabilirim...:puro::D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı