Technopat'ta her yeni konu açtıktan bir dakika sonra yetki yok diye bir ekran alıyorum

deniz8943

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Technopat'ta her yeni konu açtıktan bir dakika sonra yetki yok diye bir ekran alıyorum. Kocaman yeni konu bekleme süresi veriyor. Bu normal mi?

Screenshot_20230730-004447252.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka maka harbiden, yasaklı konuysa direkt siliyorlar konuyu modlar.

Misal ben CS'de skin isterken yatırımlık da olsun dediğim için sildiler.

Şaka maka harbiden, yasaklı konuysa direkt siliyorlar konuyu modlar.

Misal ben CS'de skin isterken yatırımlık da olsun dediğim için sildiler.

Technopat hocam ne bekliyorsun? Kuzey Kore gibi mübarek, yakında Recep Baltaş'ın fotoğrafını mesaja koymadık diye banlayacaklar.

@deniz8943 açtığınız konular moderatörler tarafından gizlenmiş. Yani basitçe konunuzu siliyorlar ama tamamen silmeyip herkesin görme yetkisini kaldırıyorlar. Açtığınız konularda kuralları ihlal eden bir sebep veya sebepler olabilir. Bu yüzden siliniyordur konular.

Benim de 1-2 tane konum silinmişti. Siyaset ve din konusuydu. Silinmesinin nedeni muhtemelen kavgaya neden olacak konulardır. Benim din hakkında açtığım konu silindi ve modları anlıyorum çünkü o kadar dindar insan gelip beni linçleyecekti ve boş bir kavga oluşacaktı. Böyle kaliteli forumda bu tarz boş konular yüzünden kavga çıkmasına gerek yok. Modlara hak veriyorum. Sonuçta ne kadar doğru konuşsan bile suyunu çıkarıp yalanlayacak insanlar varken boş kavgalara hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı