Technopat'ta takım tutar gibi marka tutan insanlar yasaklanmalı

Bakın size katılmadığım için fanboy ilan ettiniz beni. Forumlar herkesin özgürce konuşabilmesi içindir fikrini beğenmediğiniz için insanların yasaklanması forumun tanımına ters.

@DracheN Üzdün biraz dostum sonuçta az da olsa eski konulardan muhabbetimiz var

Bazen kafam çok dolu oluyor kusura bakma yanlış anlayabiliyorum. Forumu kullanmamam lazım aslında kafam doluyken...

@DracheN Üzdün biraz dostum sonuçta az da olsa eski konulardan muhabbetimiz var

Bazen kafam çok dolu oluyor kusura bakma yanlış anlayabiliyorum. Forumu kullanmamam lazım aslında kafam doluyken...
Aynen üstad sana saygım sevgim her daim var, ters yapar mıyım. Canın sağ olsun üstad hiç sorun yok yanlış anlaşılma oldu o kadar.

Bakın size katılmadığım için fanboy ilan ettiniz beni. Forumlar herkesin özgürce konuşabilmesi içindir fikrini beğenmediğiniz için insanların yasaklanması forumun tanımına ters.
Alıntıladığınız mesajımın ilk kelimesine bakın; "sanırım." Fanboy ilan etmedim sizi. Siz kendinizi öyle görüyorsanız ya da üstünüze alındıysanız ne mutlu bize, az önce kendinizi ifşalamış oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…