Technopat Sosyal'daki gariplikler

batin1597

Picopat
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
177
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bazen Technopat'ta bu marka böyle kötü şöyle kötü diyor biri de diyor ki sırf sevmediği bir marka diye Chrome bile zor açar biri de diyor Intel Core 2 ile GTA 5 oynuyorum, Technopat'ta marka cephesi açılmış gibi GameGaraj'ya da ASUS üretince %100 olarak öneriliyor sanki ondan başka bir sistem ya da başka bir sistem yokmuş gibi bence Technopat kullanan kişilerde bir marka fetişliği var desem yanlış olmaz belki başkalarına da öyle geliyordur.

Mesela Sinerji'den rastgele bir PC linki alıp Technopat'ta attığınızda o sistem otomatik olarak kaliteli muyanesi görülüyor bazen çok bilinmeyen markalardan öneri yapanları gördüm önerilmeyen sistemlerin hepsini tek tek inceledim bir fark bulamadım bence kesinlikle Technopat'ta bir marka cephesi var Clevo ve Casper kasalar çok kötü değil ama ısınma sorunu var. Evet bazen markalar gereksiz çok kötü ibaresi görüyor, ben burada kötü markaları savunmuyorum. Turbox, Izoly ve diğer eski sistem yapan markaları ben de önermiyorum ama çöp leş hitaplarını hak etmiyorlar. Eski bir sistem kullandığım da oldu yeni sistem kullandığım da.

Burada anlatmak istediğim şey çoğunlukla önerilen sistemler en iyisi olarak görülüyor burada onun dışında başka sistem öneren arkadaşlar çok kötü bir öneri yapmış gibi görünüyor bir örnek daha vereyim Gamepower klavye alacaksınız forumdaki yorumları görünce moreliniz alt üst oluyor. Bu farklı markaların ürettiği ürünler çok fazla gömülüyor. O kadar kötü değil diye düşünüyorum.
 
Evet Intel Core 2 ile GTA 5 acılmayı savunan adam var muhtemelen beni sevmediği icin bana karşılık verdi bu konuyu actığın icin teşekkürler.
 
Bunu kontrol edemezsiniz, her kişiye karışmanız gerekli.
Herkes aynı şeyi söylese forumların ne amacı kalır?
Fikirler her zaman farklılık gösterir, sorun binlerce farklı fikir olması değil bilinçsiz binlerce farklı fikir olması.
Ayrıca her fikir aynıysa bir sıkıntı vardır orada.
 
Forumda marka cephesi olduğu doğru fakat her konu için geçerli değil. Bazı sorulan parçalar ya da hazır sistemler gerçekten fiyatına göre çöp olabiliyor. Kalitesiz bir ürünü, bir insana kaliteli diye aldırırsak, ileride yaşayacağı sorunlar için de morali alt üst olacak.

Ayrıca Gamepower düşüncenize katılıyorum. Bu konuda büyük bir ön yargı var, dolar bu kadar yüksek değilken, 100 TL'ye Gamepower mekanik klavye almıştım, yaklaşık 3 sene kullandım, hâlâ da kenarda sapa sağlam şekilde duruyor. :)
 
2 sene Turbox anakartı kullanmıştım ucuzdu ve sorunsuzdu. Yerine göre en mantıklı neyse o şekilde sistem kurulur.

Ya bana göre, de gereksiz kötüleniyor, tamam sistemlerinde çok eski parçalar var tamam herkes ister güzel bilgisayarım olsun ama malum ekonomimiz belli şu anda internete girip bakınca 3000 liraya Full set bilgisayarları var.
 

Geri
Yukarı