Technopat'taki insanların kibar ve mütevazı oluşu

Bunun genel sebebi kurallar. Yoksa kimsenin kolay kolay kibar olmak gibi bir derdi yok.
Sebebi kurallar falan değil. Görebileceğiniz üzere kurallar olmasına rağmen sizin gibi hala kaba davranan insanlar gayet mevcut.

Bunun genel sebebi kurallar. Yoksa kimsenin kolay kolay kibar olmak gibi bir derdi yok.
Kendi adınıza konuşun efenim.

Bana karşı kim nasıl ise ben de öyleyimdir. Şu ana kadar bana kibar yaklaşan birine kaba davrandığımı hatırlamıyorum, hatta kaba davranana bile başta kibar davranıyorum. Laftan anlamazsa kabalaşıyorum.

Siz kaba iseniz bu dediklerimi unutup işinize bakabilirsiniz aslında. Kurallar olmasa da her insan kaba ve kötü değil!

Ayrıca gördüğüm kadarıyla kurallar olsa bile siz kadar kaba ve öfkeler saçan birini görmedim bu forumda. :)

Bu konuda @Samotne Ciasteczka'a katılıyorum.

@Samotne Ciasteczka katılıyorum.
Kurallar olduğu için. Beni Steam gibi mecralarda gör bakayım 😃

Hocam aynı şekil bende böyleyim naif insana naif şekilde Steam gibi mecradaki insanlara da onların yaptıkları davranışlar ile doğal döngüye giriyor aslında ...

Hocam bence genel sebebi kurallar değil. Tabii ki belli bir kesim için kurallar olmasa kibar olmazlar. Kibar olmayan insanlar kurallara bakmadan istediklerini söylüyorlar sonra ceza alıyorlar zaten.

Hocam bence genel sebebi kurallar değil. Tabii ki belli bir kesim için kurallar olmasa kibar olmazlar. Kibar olmayan insanlar kurallara bakmadan istediklerini söylüyorlar sonra ceza alıyorlar zaten.
Ceza almayan kesim de var. Tek farkları ceza almamaları. :)

@208247
Kişinin işi kendinden bilmesi güzel bir şey. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı