Technosistem Güvenilir Mi?

Tobin Bell

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Böyle bir site olduğunu dün öğrendim ve konu açıyorum. Ekran kartı ve RAM fiyatları neredeyse piyasanın yarı fiyatına satılıyor, sizce bunun nedeni ne olabilir? Ve güvenilir mi?
Screenshot_2018-02-06-20-10-46.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir siteye benzemiyor. Yeni açılmış. İnternette de çok kapsamlı bir bilgi yok. Alışveriş yapmanızı önermiyorum. Fiyatları da piyasanın çok ama çok altında.

Bu siteyle görüşmüştüm 2 ay kadar önce, sadece kargo ile çalışıyorlarmış. Halbuki evimle arası 10 dakika gibi bir kısa süre bence hiç bulaşmayın. Yine de güvenebilirseniz şansınızı deneyin.

Firmanın fiyatlar hakkında açıklaması:

Bu fiyatlar neden bu kadar ucuz?
Cevap: Ürünler para ile satın alınmıyor, ürünler firmamızın sunucu ve Network cihazlarının firmalarla anlaşması gereği firmalara verdiği kurumsal ürün karşılığında (sadece belli adetlerde) OEM ürün alıyor ve yılda 2-3 kez bu ürünleri technosistem.com'da satışını yapıyor. Bu aldığı OEM ürünlerin fiyatları karşılığında verdiği kurumsal ürünlerin fiyatları ortalama bazında gerçekleşiyor. Örnek: Bir sunucu diski verdi piyasa fiyatının %30 altında OEM ürününü de piyasanın %30 altında alıyor.

Arkadaşlar siz bunu promosyon olarak da görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı