imhakan Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı?
14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı?
Çözüm HakanXD 9 Kasım 2024 imhakan dedi: 14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muayeneleri tamamla. Şubat celbine atar. Şubat mart nisan olabilir. Tsk sitesinden şubat celbine bak anlarsın ne zaman gidecegini.
imhakan dedi: 14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muayeneleri tamamla. Şubat celbine atar. Şubat mart nisan olabilir. Tsk sitesinden şubat celbine bak anlarsın ne zaman gidecegini.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.262 Çözümler 51 Yer Bursa 9 Kasım 2024 #2 imhakan dedi: 14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muayeneleri tamamla. Şubat celbine atar. Şubat mart nisan olabilir. Tsk sitesinden şubat celbine bak anlarsın ne zaman gidecegini. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
imhakan dedi: 14 Kasım'da celp dönemi varmış sanırım, şimdi bozdurdum muayene falan olsam direkt 14 Kasım'da gidiyor muyum, nasıl oluyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muayeneleri tamamla. Şubat celbine atar. Şubat mart nisan olabilir. Tsk sitesinden şubat celbine bak anlarsın ne zaman gidecegini.