Genelde TWS kulaklıklarda, sağ yada sol tek diğerine bağlanır ve o da telefona bağlanır. Senin durumunda ikisi ayrı ayrı bağlanmış sanırım. Eğer sesin tekinden gelmesi gibi bir durum söz konusu değilse beklendiği gibi çalışıyordur, düzelteceğin bir şey yok. Sonuçta bu kulaklıkları biri kutusundayken de kullanmaya devam edebiliyorsun.
Genelde TWS kulaklıklarda, sağ ya da sol tek diğerine bağlanır ve o da telefona bağlanır. Senin durumunda ikisi ayrı ayrı bağlanmış sanırım. Eğer sesin tekinden gelmesi gibi bir durum söz konusu değilse beklendiği gibi çalışıyordur, düzelteceğin bir şey yok. Sonuçta bu kulaklıkları biri kutusundayken de kullanmaya devam edebiliyorsun.
Kulaklıkları unut, kutularına koy. Kapansınlar. Sonra geri çıkart, sadece tekini eşle. Diğerinin otomatik olarak telefonla eşleşen kulaklığa bağlanması lazım. En azından benim ttec AirBeats Duo'da böyle oluyor.
Kulaklıkları unut, kutularına koy. Kapansınlar. Sonra geri çıkart, sadece tekini eşle. Diğerinin otomatik olarak telefonla eşleşen kulaklığa bağlanması lazım. En azından benim ttec airbeats Duo'da böyle oluyor.
Arkadaşlar acil yardım lazım kulaklıkların tam sorunu şu ikisi de aynı anda açılıyor ama sağ taraf ilk sol taraf sonradan pairing moduna geçiyor ve 2 tane Bluetooth cihazı görünüyor sıfırlama hiçbir şekilde yapamıyorum.
Sürekli kırmızı ve mavi ışık yanıp sönüyor bir tanesinde.
Arkadaşlar acil yardım lazım kulaklıkların tam sorunu şu ikisi de aynı anda açılıyor ama sağ taraf ilk sol taraf sonradan pairing moduna geçiyor ve 2 tane Bluetooth cihazı görünüyor sıfırlama hiçbir şekilde yapamıyorum.
Sürekli kırmızı ve mavi ışık yanıp sönüyor bir tanesinde.
@Leons. Kennedy hocam bir konuya bakabilir misiniz.