S22 bakArkadaşlar bütçem 12 13 bin arası. Genellikle PUBG Mobile oynarım fotoğraf çekerim sağlam olsun hızlı olsun. Benim aklımda Tecno Camon 30 var. Sizce alınır mı?
MediaTek CPU var, fotoğrafları o kadar da iyi işlemeyebilir. Bütçeyi bi' tık arttırıp S22 bakabilir veya S21 FE 2. nesil bakabilirsiniz.
Galaxy A35 daha iyi kamera, işlemci ve arayüz sunmasından dolayı daha iyi bir tercih olacaktır.
Ram değil işlemci önemli 8gb ram olup 12gb ram li cihazdan daha iyi performans veren telefonlar var bu a35 değil tabi ki s22 olabilir ama.Bütçeyi zorlaya bileceğimi sanmıyorum ama pek fotoğrafla işim olmayabilir genellikle oyun telefonu.
Yazdığın içi sağ ol ama Tecno Camon 30 RAM'ı 12 GB olduğu için o biraz daha iyi gibi sanki PUBG tahimi kaç FPS veriri A35 Tecno Camon 30'dan iyi mi?
RAM değil işlemci önemli 8 GB RAM olup 12 GB RAM'li cihazdan daha iyi performans veren telefonlar var bu A35 değil tabii ki S22 olabilir ama.
İlla oyun oynayacaksan Xiaomi 12 alabilirsin ben yurt dışı alacaktım ama planlarımda aksaklık olduğu için Xiaomi 13 alacağım ilerleyen zamanda.
Rica ederimYazdığın için sağ ol arkadaşımdada Xiaomi 12 var ona danışabilirim Xiaomi 13 de olabilir sağ ol.
Bütçeyi zorlaya bileceğimi sanmıyorum ama pek fotoğrafla işim olmayabilir genellikle oyun telefonu.
Yazdığın içi sağ ol ama Tecno Camon 30 RAM'ı 12 GB olduğu için o biraz daha iyi gibi sanki PUBG tahimi kaç FPS veriri A35 Tecno Camon 30'dan iyi mi?
Hocam Tecno RAM anlamında daha iyi olsa da diğer tüm alanlarda A35 gerisinde kalıyor. Arkadaşın dediği gibi yurt dışı düşünürseniz çok daha iyi modeller alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.