Yurt dışı 12 - 256 16200TL'ye aldım kamerası için. Sizce hayırlı mi olsun geçmiş mi olsun?
O civara kayıtlı mi 14T alman daha iyi olurdu. Techno markası önerdiğim bir marka değil, fazlasıyla sıkıntıları var ve yaşayan kişi sayısı da fazla. Mağazalarda çalışanların abartılı bir şekilde önermesiyle alan yaşı büyük birkaç tanıdığım memnun değiller hiçbir şekilde, paralarına yazık ettiler. Hayırlı olsun diyorum umarım başını ağrıtmaz ama bir yandan da geçmiş olsun demek zorunda kalıyorum.![]()
Her şey fiyatına göre hocam. Bende Camon 18p var. Aldıktan 1 yıl sonra rom attım + gcam kurdum. Parasına göre çok iyi şuan. 3. Yılında.Yazılımın ve arayüzün kötü olduğu, arada sırada donduğu, kamera kalitesinin o kadar iyi olmadığı deniliyor, bende mağazada denemiştim hiç bir şekilde beğenmedim. Yani reklamlarında abarttıkları kadar iyi değil, büyük bir kandırma var kamera konusunda. Ve 3 kamera olduğu halde bir kamerasının açılıp boş olduğu hakkında video görmüştüm youtubede. Tanıdıklarımın şebeke ve bağlantı problemleri yaşadığını gördüm. Servisleri berbat, fazlasıyla şikayet var bu konuda. Ve güncellemeler çok geç geliyormuş bunlarla ilgilide şikayet var.
Yazılımın ve arayüzün kötü olduğu, arada sırada donduğu, kamera kalitesinin o kadar iyi olmadığı deniliyor, bende mağazada denemiştim hiçbir şekilde beğenmedim. Yani reklamlarında abarttıkları kadar iyi değil, büyük bir kandırma var kamera konusunda. Ve 3 kamera olduğu halde bir kamerasının açılıp boş olduğu hakkında video görmüştüm YouTube'da. Tanıdıklarımın şebeke ve bağlantı problemleri yaşadığını gördüm. Servisleri berbat, fazlasıyla şikayet var bu konuda. Ve güncellemeler çok geç geliyormuş bunlarla ilgilide şikayet var.
Benim için alınacak bir marka değil, önermeyeceğim bir marka. 3 kameradan sadece 2 si bulunuyor buda ayrı bir fiyasko. Memnunsanız hayırlı olsun bir şey demeyeceğim.Her şey fiyatına göre hocam. Bende Camon 18p var. Aldıktan 1 yıl sonra rom attım + gcam kurdum. Parasına göre çok iyi şuan. 3. Yılında.
Sözün özü arada güzel modeller çıkarıyor.
Kullandığım modelde böyle bir şey yok. Dediğim gibi parasına ve modeline göre alınabilirliği değişiyor.Benim için alınacak bir marka değil, önermeyeceğim bir marka. 3 kameradan sadece 2 si bulunuyor buda ayrı bir fiyasko. Memnunsanız hayırlı olsun bir şey demeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.