Tecno Camon 40 serisi nasıldır?

Erenroids

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz hafta duyuruldu yakın zamanda Türkiye'de olacak kamera anlamında DxOMark puanı 138 gibi yüksek bir rakam. Pro versiyonun fikirleriniz nedir? Konu hakkında yurt dışı Camon 40 Premier 15 olursa Max verilebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi kullanmış biri olarak geçen sene camon 20 Pro aldım ve inan bana yazılım anlamında çok daha iyi en azından Xiaomi'deki saçma reklamlar yok ve bir kere bile üzmedi ben öneri istememişim ayrıca cihazın özellikleri ve sunduklarina göre bir fikir belirtin demişim.

Xiaomi kullanmış biri olarak geçen sene camon 20 Pro aldım ve inan bana yazılım anlamında çok daha iyi en azından Xiaomi'deki saçma reklamlar yok ve bir kere bile üzmedi ben öneri istememişim ayrıca cihazın özellikleri ve sunduklarina göre bir fikir belirtin demişim.

Gardaş fıs bir marka işte nasıl anlatim sana daha teknoloji mağazasında çalışmış biri olarak tavsiye etmem.

Valla bilemiyorum. Samsung'tan Tecno'ya geçen bir tanıdığım var çok şikayetçi ama şikayetleri geçersiz. Hangi model tam bilmiyorum ama şimdiki fiyatı 20bin üstü bir yerlerde.
Arayüz bütün şikayeti ama. Derdi aslında sadece Samsung'un arama ve kişiler ekranına alışık olması.
"Alet güzel fotoğraf çekemiyor." diyor, ama ayar bilmiyor mesela. Ayardan kastım da güneşe karşı fotoğraf çekmek.
Hız desen iyi, arayüz desen kararlı. Ben bilemiyorum o yüzden.
+
DxoMark sağlamdır, ben güvenirim.
Ama Tecno da bir garip. Resmi sitesinde 40 ve Pro sayfası yok. Global web sitesi yok.
İnternette Sony sensör kullandığı dışında bilgi de yok. Lensi ne bulamadım mesela?
Kötü diyemem de alıştığımız markalar gibi de değil açıkçası...

Vallahi bilemiyorum. Samsung'tan Tecno'ya geçen bir tanıdığım var çok şikayetçi ama şikayetleri geçersiz. Hangi model tam bilmiyorum ama şimdiki fiyatı 20bin üstü bir yerlerde.
Arayüz bütün şikayeti ama. Derdi aslında sadece Samsung'un arama ve kişiler ekranına alışık olması.
"Alet güzel fotoğraf çekemiyor." diyor, ama ayar bilmiyor mesela. Ayardan kastım da güneşe karşı fotoğraf çekmek.
Hız desen iyi, arayüz desen kararlı. Ben bilemiyorum o yüzden.
+
DxOMark sağlamdır, ben güvenirim.
Ama Tecno da bir garip. Resmi sitesinde 40 ve Pro sayfası yok. Global web sitesi yok.
İnternette Sony sensör kullandığı dışında bilgi de yok. Lensi ne bulamadım mesela?
Kötü diyemem de alıştığımız markalar gibi de değil açıkçası...

Global sitesi var atayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da 40 serisi tüm cihazların bilgisi verilmiş lansmandan.

Global sitesi var atayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da 40 serisi tüm cihazların bilgisi verilmiş lansmandan.

Ben bu siteyi Google'dan bulup girmeyi denedim ama doğrudan TR'ye yönleniyor (tecno-mobile.com olarak girmeye çalışınca).
Sen şimdi TR sayfası olmayan bir bağlantı verince açıldı. Teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı