emregercek Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 267 Çözümler 1 30 Aralık 2024 #1 Merhaba, geçen hafta bu cihazı satın aldım. Telefon 120 Hz ekran, 12 GB RAM+12 sanal RAM var. İşlemcisi Helio G99 Ultimate. PUBG oyuna giriyorum 30 FPS'i geçmiyor. Bütün ayarları kurcaladım bulamadım bir şey. Kullanan varsa bir yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2024
Merhaba, geçen hafta bu cihazı satın aldım. Telefon 120 Hz ekran, 12 GB RAM+12 sanal RAM var. İşlemcisi Helio G99 Ultimate. PUBG oyuna giriyorum 30 FPS'i geçmiyor. Bütün ayarları kurcaladım bulamadım bir şey. Kullanan varsa bir yardımcı olabilir mi?
B Boran4 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #11 gladyatorbaba dedi: Hocam sorunu cözebildinizmi bendede tecno spark 30 var Allah be lasını versin böyle telefonun Genişletmek için tıkla... Telefonun nesi var hocam tam olarak gladyatorbaba dedi: Hocam sorunu cözebildinizmi bende de Tecno Spark 30 var Allah be Lasını versin böyle telefonun Genişletmek için tıkla... Telefonun nesi var hocam tam olarak Artı 0 Eksi
gladyatorbaba dedi: Hocam sorunu cözebildinizmi bendede tecno spark 30 var Allah be lasını versin böyle telefonun Genişletmek için tıkla... Telefonun nesi var hocam tam olarak gladyatorbaba dedi: Hocam sorunu cözebildinizmi bende de Tecno Spark 30 var Allah be Lasını versin böyle telefonun Genişletmek için tıkla... Telefonun nesi var hocam tam olarak