Tecno Spark 20C şarja takılıyken ekran kontrolden çıkıyor

Bedşrhan

Femtopat
Daha fazla  
Telefonun markası Tecno spark 20C. Telefon zaten normalde kaliteli bir şey değil. Şarja takınca klavyede harflere 2 kez basıyor, ekranı aşağı kaydıramıyorum kısaca kontrolden çıkıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı? Teknik servise mi götürmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Panel kaynaklı bir sorun. Garantisi varsa servisle iletişime geçin. Ekranı aç kapa yapmak geçici bir süreli çözüm olabiliyor bu durumda. Bir tür elektrik kaçağı bu soruna neden oluyor diye düşünüyorum. Çünkü üstüne monokrom bir LCD ekran koyunca görüntü alabiliyorum dağınık da olsa bu sorunu yaşayan cihazlarımda.

Sarj cihazınız orijinal mi?
Ne kadar süredir cihazı kullanıyorsunuz?
Her hangi bir arızası var mı?
Ekran orijinal mi?
Eğer bu soruları yanıtlarsanız daha net bir çözüme kavuşturabiliriz yine de teknik servise götürmeyi düşünebilirsiniz.

Panel kaynaklı bir sorun. Garantisi varsa servisle iletişime geçin. Ekranı aç kapa yapmak geçici bir süreli çözüm olabiliyor bu durumda. Bir tür elektrik kaçağı bu soruna neden oluyor diye düşünüyorum. Çünkü üstüne monokrom bir LCD ekran koyunca görüntü alabiliyorum dağınık da olsa bu sorunu yaşayan cihazlarımda.
gerçekten çok kalitesiz bir telefon. İlk aldığımda açtım sürekli kullandığım uygulamaları yükledim o kadar donuyor ki şaşırmıştım. Dedim belki zamanla düzelir ama düzelmedi. Bazen güç tuşuna basıyorum ekranı açmak için donuyor ekran açılmıyor bir süre öyle kalıyor sonra açılıyor ilginç olan bunu sadece dışarıdayken yapıyor kapalı ortamda olmadı henüz

Sarj cihazınız orijinal mi?
Ne kadar süredir cihazı kullanıyorsunuz?
Her hangi bir arızası var mı?
Ekran orijinal mi?
Eğer bu soruları yanıtlarsanız daha net bir çözüme kavuşturabiliriz yine de teknik servise götürmeyi düşünebilirsiniz.
Telefon 7 aylık her şeyi orijinal

gerçekten çok kalitesiz bir telefon. İlk aldığımda açtım sürekli kullandığım uygulamaları yükledim o kadar donuyor ki şaşırmıştım. Dedim belki zamanla düzelir ama düzelmedi. Bazen güç tuşuna basıyorum ekranı açmak için donuyor ekran açılmıyor bir süre öyle kalıyor sonra açılıyor ilginç olan bunu sadece dışarıdayken yapıyor kapalı ortamda olmadı henüz

Telefon 7 aylık her şeyi orijinal
O zaman telefonsal bir sıkıntı keşke Techno serisine para vermeseydiniz hocam onun parasına daha iyi telefonlar önerebilirdik.

O zaman telefonsal bir sıkıntı keşke Techno serisine para vermeseydiniz hocam onun parasına daha iyi telefonlar önerebilirdik.
çok haklısın ama bilmiyordum ve o zamanlar burayı keşfetmemiştim. Bunlar sadece bazıları buraya 10 tane sorun yazabilirim telefonla ilgili. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu telefonu, hayatımda gördüğüm en kalitesiz telefon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı