T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Eylül 2021 #1 Selam arkadaşlar benim kardeşim 15 yaşında 2. doz aşı için yarın aile hekimliğine gidecek tek başına gitse aşı olabilir mi?
Selam arkadaşlar benim kardeşim 15 yaşında 2. doz aşı için yarın aile hekimliğine gidecek tek başına gitse aşı olabilir mi?
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #2 Olunmuyor sanırım veli gerekiyor.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 Olamaz.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Eylül 2021 #4 ByCookie dedi: Olamaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yav neden? Sanırım veli telefon numarasına bir kod falan gönderiliyor onları halleder ise olur mu?
ByCookie dedi: Olamaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yav neden? Sanırım veli telefon numarasına bir kod falan gönderiliyor onları halleder ise olur mu?
neogan Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #5 Ben olmuştum, 2.dozu olurken sadece fiş sanırsam adı aklıma gelmedi, onu aldılar sonrasında içeri çağırıp aşıyı vurdular.
Ben olmuştum, 2.dozu olurken sadece fiş sanırsam adı aklıma gelmedi, onu aldılar sonrasında içeri çağırıp aşıyı vurdular.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #6 Turkish Delight dedi: Nasıl yav neden? Sanırım veli telefon numarasına bir kod falan gönderiliyor onları halleder ise olur mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük olan Kişiler Veli rızası ile aşı olabiliyor sadece. Kod olayını falan bilmiyorum. (Beni tek başıma yapmadılar.)
Turkish Delight dedi: Nasıl yav neden? Sanırım veli telefon numarasına bir kod falan gönderiliyor onları halleder ise olur mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük olan Kişiler Veli rızası ile aşı olabiliyor sadece. Kod olayını falan bilmiyorum. (Beni tek başıma yapmadılar.)
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Eylül 2021 #7 neogan dedi: Ben olmuştum, 2.dozu olurken sadece fiş sanırsam adı aklıma gelmedi, onu aldılar sonrasında içeri çağırıp aşıyı vurdular. Genişletmek için tıkla... Aklına gelirse yazarsan sevinirim.
neogan dedi: Ben olmuştum, 2.dozu olurken sadece fiş sanırsam adı aklıma gelmedi, onu aldılar sonrasında içeri çağırıp aşıyı vurdular. Genişletmek için tıkla... Aklına gelirse yazarsan sevinirim.