Merhabalar, aslında daha öncesinde çok fazla yalnız yaşadım. 18-21 yaşlarım yalnız başıma geçmişti fakat bir fark vardı o 3 senelik dilimde de mesleğim vardı, çalışıyordum, günler hızlı geçiyordu. Şimdi son zamanlarda tekrar yalnız yaşamaya başladım fakat bir farklılık var. Kız arkadaşım yok, arkadaş çevrem neredeyse sıfıra indi, oynadığım oyunlar zevk vermemeye başladı ve meslek olarak da kendi şirketimi yönetiyorum. Yani sadece satış yapılacağı zaman veya çek tahsil edileceği zaman evden dışarı çıkma ihtiyacı duyuyorum, onun haricindeki bütün işlemleri zaten elemanlarım hallediyor denilebilir. Eve kapandım kaldım, zaten karantina bir yandan bastırıyordu. Bir de bu şekilde eve kapalı kalmanın psikolojisi ile iyice bunalmaya başladım. Sizce neler yapmalıyım, önerebileceğiniz bir uğraş vs. var mıdır? Dışarı çok nadir çıkıyor olmama rağmen ruhum daraldığı için daha dün internetten 300 liraya yakın bir tutarda kıyafet sipariş ettim. Dışarı çıkmıyorum... Çıkacak olsam bile dolabım zaten yeterli, psikolojik olarak kendi kendimi sıkmaya başladım, kafa dağıtabileceğim bir şeyler arıyorum.