Tek bilgisayarda 2 adet kulaklık

ramazan5454

Kilopat
Yer
sakarya
Daha fazla  
Meslek
elektronik
Arkadaşlar bir sıkıntım var. Tek bilgisayarda 2 adet kulaklık çalıştırabilir miyim? Kulaklığın biri jak girişli diğeri ise USB girişli. Çocuklar için istiyorum. Eğer böyle bir şey olursa yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir sıkıntım var. Tek bilgisayarda 2 adet kulaklık çalıştırabilir miyim? Kulaklığın biri jak girişli diğeri ise USB girişli. Çocuklar için istiyorum. Eğer böyle bir şey olursa yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam ben B&O Audio kullanıyorum bilgisayar ile kurulu gelmiş çok güzel bir yazılım.

Evet. Ama aynı anda aynı sesi duyarlar.

Tabii ki çalışır ama jakı kullanmak isterseniz de jak çoğaltıcılardan kullanabilirsiniz. 3.5mm Jak Kulaklık Çoklayıcı Dagıtıcı Aux Stereo Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Jaktan elimde var ama kulaklığın biri. USB girişli olduğundan kullanımıyorum. Başka bir alternatifi yokmu araştırdım biraz bulamadım.

Şöyle bir konu var sizinle aynı sıkıntı inceleyebilirsiniz.
O nu konuyu inceledim ama bir sonuca gidemedim. O arkadaştaki sorunda aynı benimki gibi. Biri USB girişli biri jak girişli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı