Tek bilgisayardan İki kişilik Oyun önerisi

Emirrr1234312

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim abim bilgisayar alacaktı fakat bir nedenden dolayı 2 ay beklemesi gerek o arada da tatil bitecek. Size sorum basit sizce 2 kişi bir bilgisayardan hangi oyunları oynayabiliriz. (biraz seçici gibi)

A Way Out oynatmaya çalıştım tam hapisden kaçacakken sıktı dedi ve bir daha oynatamadım.

Cuphead oynatmaya çalıştım bu nasıl oyun *** dedi. (önceden gameplayine bak demiştim)

Sizce ne oynayabilir? Oyunlar hikayeli olursa sevinirim.

A Way Out'a sıktı deyip çıkan birinin tek bilgisayardan 2 kişi oynanan bir oyun oynaması zor. Ama A Way Out ile aynı yapımcıdan olan It Takes Two'yu önerebilirim.

Bende ilk öyle düşünmüştüm. Onu oynayabiliriz fakat Cuphead oyununda olduğu gibi olabilir bu sefer önden gameplayini izletip soracağım ona göre It takes Two oynarız ve Portal 2`yi split screen ile oynayabiliriz diye düşündüm.

Merhaba benim abim bilgisayar alacaktı fakat bir nedenden dolayı 2 ay beklemesi gerek o arada da tatil bitecek. Size sorum basit sizce 2 kişi bir bilgisayardan hangi oyunları oynayabiliriz. (biraz seçici gibi)

A Way Out oynatmaya çalıştım tam hapisden kaçacakken sıktı dedi ve bir daha oynatamadım.

Cuphead oynatmaya çalıştım bu nasıl oyun *** dedi. (önceden gameplayine bak demiştim)

Sizce ne oynayabilir? Oyunlar hikayeli olursa sevinirim.

L4D2 olabilir.

Bende ilk öyle düşünmüştüm. Onu oynayabiliriz fakat Cuphead oyununda olduğu gibi olabilir bu sefer önden gameplayini izletip soracağım ona göre It Takes Two oynarız ve Portal 2'yi split screen ile oynayabiliriz diye düşündüm.

Şaka bir yana Portal 2 eğlencelidir.

Ben kuzenlerimle split screen olarak stardew valley oynardım, muhtemelen siz beğenmezsiniz ama tavsiye ederim(iki kişi Split screen oynamak için bir de kol lazım stardew valley'de. Biriniz klavye biriniz gamepad)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı