S Sharkan Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Selamlar. Team Force DDR5 5600MHz RAM'imi takamıyorum ve tek çentikli. Nasıl takılacağını anlatabilecek birisi var mı?
Selamlar. Team Force DDR5 5600MHz RAM'imi takamıyorum ve tek çentikli. Nasıl takılacağını anlatabilecek birisi var mı?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.314 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Çentiği anakarttaki çentikle eşleyip bastıracaksın. Nasıl takamıyorsun, tek çentik derken ne demek istedin, anakartın ne?
Çentiği anakarttaki çentikle eşleyip bastıracaksın. Nasıl takamıyorsun, tek çentik derken ne demek istedin, anakartın ne?
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.712 Çözümler 28 7 Eylül 2024 #3 Rami anakarta yanlış takmak çok zor bir iş. Yuvayla rami çentiği takılabilecek şekile getirip yerine oturttur o kadar. Bunun dışında ters olur takılmaz zaten.
Rami anakarta yanlış takmak çok zor bir iş. Yuvayla rami çentiği takılabilecek şekile getirip yerine oturttur o kadar. Bunun dışında ters olur takılmaz zaten.
S Sharkan Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Shuichi Tatsuo dedi: Çentiği anakarttaki çentikle eşleyip bastıracaksın. Nasıl takamıyorsun, tek çentik derken ne demek istedin, anakartın ne? Genişletmek için tıkla... Rami takabildim ama mavi ekran alıp duruyorum. Bu olay benim canımı sıkıyor.
Shuichi Tatsuo dedi: Çentiği anakarttaki çentikle eşleyip bastıracaksın. Nasıl takamıyorsun, tek çentik derken ne demek istedin, anakartın ne? Genişletmek için tıkla... Rami takabildim ama mavi ekran alıp duruyorum. Bu olay benim canımı sıkıyor.