Tek girişli HDMI laptopa 165 Hz monitör nasıl bağlanır?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Tek HDMI girişli bir laptopum var. 75 Hz monitöre HDMI ile bağlıyorum şimdi 165 Hz monitör aldım. Bunu laptopa nasıl bağlayabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Tek HDMI girişli bir laptopum var. 75 Hz monitöre HDMI ile bağlıyorum şimdi 165 Hz monitör aldım. Bunu laptopa nasıl bağlayabilirim?

Dönüştürücü kullanabilirsiniz fakat pek kaliteli olmuyorlar ve 165 Hz e kadar destekleyeceklerini sanmıyorum.

HDMI kablonuz ve port versiyonunuz 2.0 ve üstüyse 1080p için HDMI ile bağlayabilirsiniz. Sıkıntı yok.

Laptop modelim Tulpar T5 V17 Type-C girişi var ama Thunderbolt destekliyor mu bilmiyorum nasıl öğrenebileceğim konusunda da bir bilgiye ulaşamadım.
Portun yanında şimşek simgesi varsa genellikle Thunderbolt destekli olmuş oluyor. Yine de bir şansınızı deneyin. Amazon'dan uygun bir kablo alıp deneyin, çalışmazsa iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…