Tek kasayı 2 işletim sistemli olarak kullanmak

• Konuyu başlatan Fyuhh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 194

Fyuhh

Hectopat
Evde tek bilgisayar ve çok eski bir laptop var kardeşimle Minecraft oynamak istiyoruz fakat laptopu sürekli çöküyor.

Evde benim kendi monitör, klavye ve farem dışında ilk monitörüm, klavye ve farem var. Tek kasa ile 2. işletim sistemi çalıştırıp oyun oynayabilir miyiz?

R5 1600 16 GB RAM RX 570 480GB SSD + 512 GB SSD + 480GB HDD.

Evde tek bilgisayar ve çok eski bir laptop var kardeşimle Minecraft oynamak istiyoruz fakat laptopu sürekli çöküyor.

Evde benim kendi monitör, klavye ve farem dışında ilk monitörüm, klavye ve farem var. Tek kasa ile 2. işletim sistemi çalıştırıp oyun oynayabilir miyiz?

R5 1600 16 GB RAM RX 570 480GB SSD + 512 GB SSD + 480GB HDD.

Sanal makine ile bu mümkün.

Laptopu bir bakıma gönderseniz, macun ve toz bakımı sonrası bir de temiz bir Windows kurulumuyla küçük bir maliyetle tekrar kullanılaiblir hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Sanal makine ile yapılsa bile ikisi de sistemdeki aynı klavye ve fareyi kullanıyor diye biliyorum. Yani normal masaüstündeki fare ve klavye ayrı, sanaltaki ayrı kullanılmıyor.

Laptopu bir bakıma gönderseniz, macun ve toz bakımı sonrası bir de temiz bir Windows kurulumuyla küçük bir maliyetle tekrar kullanılaibilir hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Sanal makine ile yapılsa bile ikisi de sistemdeki aynı klavye ve fareyi kullanıyor diye biliyorum. Yani normal masaüstündeki fare ve klavye ayrı, sanaltaki ayrı kullanılmıyor.

Evet hocam yazdıktan sonra aklıma geldi Metin2 PvP oynarken kullanıyordum
Tek mouse klavyeden işlem görüyor
Dediğiniz gibi temizlenip bakım olması tek seçenek gibi olabilir.

Laptopu bir bakıma gönderseniz, macun ve toz bakımı sonrası bir de temiz bir Windows kurulumuyla küçük bir maliyetle tekrar kullanılaibilir hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Laptopa o kadar masrafa değmez ciddi derecede kötü Windows kurulumu ve termal macun değişimini toz temziliğini kendim yaptım.

Sanal pc ile olacağını sanmıyorum. Çünkü klavye ve fare bağladıktan sonra 2.klavyeyi ana klavye gibi kullanıcak büyük ihtimal

Teşekkür ederim önerileriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı