Tek monitör, klavye, mouse ile hem MacBook'u hem de PC kullanmak

Bütçe
10000
Size hem pbp hem de KVM Switch'li model lazım. Eğer 2K isterseniz MSI 32inch bir modeli var veya Philips'in 27 inch modeli var. Epey üzerinden dediğim filtreleri uygularsanız daha uyguna model var mı yok mu bulabilirsiniz?

Hatta “mouse without borders” uygulamasını kurduğunuzda ortadaki duvarda silinir ve daha efsane olur :)
Hocam dediğinizi yaptım ve sanırım bu özelliklere ve bütçeme uygun bir tek Msi optix mag301cr2 var. Fakat daha önce de Msi modern md272xp monitörünü almıştım ve macbook'a bağladığımda görüntü ile ilgili sorunlar yaşamıştım. Ürün servise gitti ve iade oldu. Marka aynı acaba aynı sorunu yaşar mıyım? Msi optix mag301cr2 iyimidir?

IMG_6095.jpg IMG_6096.jpg Msi Modern md272xp'de yaşadığım problem 100hz'e alınca windows/mac farketmeksizin böyle pikseller oluşuyordu.

Hocam dediğinizi yaptım ve sanırım bu özelliklere ve bütçeme uygun bir tek Msi optix mag301cr2 var. Fakat daha önce de Msi modern md272xp monitörünü almıştım ve macbook'a bağladığımda görüntü ile ilgili sorunlar yaşamıştım. Ürün servise gitti ve iade oldu. Marka aynı acaba aynı sorunu yaşar mıyım? Msi optix mag301cr2 iyimidir?

Eki Görüntüle 2046509Eki Görüntüle 2046508 Msi Modern md272xp'de yaşadığım problem 100hz'e alınca windows/mac farketmeksizin böyle pikseller oluşuyordu.
merhabalar aynı monitörü almak istiyorum. Ve de amaçlarımız aynı 1 tane macbook m2 pro ile 1 tane windows laptopumu msi md monitör ile bağlamak istiyorum. Acaba bu konuda bir sonuç gösterdiniz mi cevabınızısabırsızlıkla bekliyorum hocam çok umutluyum :D

merhabalar aynı monitörü almak istiyorum. Ve de amaçlarımız aynı 1 tane macbook m2 pro ile 1 tane windows laptopumu msi md monitör ile bağlamak istiyorum. Acaba bu konuda bir sonuç gösterdiniz mi cevabınızısabırsızlıkla bekliyorum hocam çok umutluyum :D
Hocam kusura bakma biraz geç gördüm mesajını. Ne yaptın bilmiyorum ama iki farklı cihazla bu monitörü kullanmak biraz nazlı, kullanmak için cihazlar arası geçişte usb b kablosunu o cihaza takmak gerekiyor [yani ben öyle yapıyorum:)] Monitörde KVM switch yok sanırım çünkü Gaming Intelligence kurulmuyor usb-b bağlı olmasına rağmen bağlı değil hatası veriyor. Onu kurabilsem switch üzerinden geçiş yapmak mümkün sanırım ama maalesef ben kuramadım. Onun dışında monitör gayet yeterli ben çok memnun kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı