Tek ölü pikselli monitör iadesi kabul edilmediği için satıcı firma şikayet edilir mi?

Göndermezsemde "Ürünü inceleme için istedik ama göndermedi." demezler mi? Problem teşkil etmez mi?

Elinizde zaten teknik servise gönderdiğinize dair kanıt var. En başta işinizi sağlama aldınız gerisini onlar düşünsün hocam.

Göndermeyeceğimi mail yoluyla ilettikten sonra tekrar aradılar. THH süreci uzun sürüyor, mağduriyetinizi erkenden gidermemiz için gönderin biz THH'nin bize verdiği 30 günün hepsini kullanacağız gibisinden konuştular ama şuan yine de göndermeyi düşünmüyorum. İlk gönderdiğimde kutudan bile çıkarmamışlardı ürünü

Bilemedim hocam, çokta inatlaşmaya gerek yok sanki. Eğer amaçları gerçekten sorun çözmekse gönderebilirsiniz.

Gönderirken sağlam yolladığınıza dair video vs çekin.

Pek güvenemiyorum da artık malum satıcıya, ben de kararsızım açıkçası ama pek gönderesim yok.
1 ay geç olsun beklerim problem değil.

Hala göndermedim, gönderecek olursam bayramdan sonra gönderirim. Ben göndermezsem savunma için yasal sürenin yani bir ayın sonuna kadar bekleyeceklerini söylemişlerdi. O yüzden bir sonuç yok şuanda

Ürünü göndermedim. 17 Nisan tarihinde karşı taraf savunmasını THH'ye iletti. Lakin bir daha güncelleme olmadı. Şuan yaklaşık 45 gündür "Savunması Geldi" olarak gözüküyor. İlçemdeki THH'yi aradığımda ise telefonu açmıyorlar, çalışma saatlerime denk geldiği için gidemiyorum.

Bir işlem yapmama gerek var mı yoksa daha bekleyecek miyim?

@tempZ Hocam bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim bir işlem var mı?

Son düzenleme:
Bekleyeceksiniz hocam, yapacak bir şey yok.

Savunma geldikten sonra dosyanız heyet incelemesi için sıraya alınır ve çoğunlukla sıra gelince karara bağlanır. Umarım sizinki de bu şekilde olur.

Sonunda THH bedel iadesini onayladı, karşı tarafta iadeyi kabul etti lakin iadeyi nasıl alacağım hakkında bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Güncelleme: Satın aldığım kredi kartıma yapmışlar iadeyi Teşekkürler tüm yardımlarınız ve ilginiz için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…