Merhaba arkadaşlar. Amerika'dan iki adet birebir aynı iPhone 17 Pro cihaz aldım. Bunları tek pasaport ile ikisinin e-SIM kayıtını yapabilir miyim? Yapan arkadaşlar var mı? Bilgisi olan arkadaşlarım cevap verebilir mi?
Hocam biz yapalı 1 seneyi geçti ve bir sorun olmadı. Biz Avrupa cihazları için yapmıştık. İki cihazın da 1. imei numarasını girdik. Aynı renk, aynı bölge, aynı hafıza olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hocam biz yapalı 1 seneyi geçti ve bir sorun olmadı. Biz Avrupa cihazları için yapmıştık. İki cihazın da 1. IMEI numarasını girdik. Aynı renk, aynı bölge, aynı hafıza olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Model numaraları aynı cihazlar her şeyi aynı yani. Ama bazı insanlar kapandığından bahsediyor insanın içinde bir korku oluyor tabii ki. Yapan insanlar ve hala açık kullanan kişilere ulaşmak istedim.
Model numaraları aynı cihazlar her şeyi aynı yani. Ama bazı insanlar kapandığından bahsediyor insanın içinde bir korku oluyor tabii ki. Yapan insanlar ve hala açık kullanan kişilere ulaşmak istedim.