Tek pasaporta 2 farklı iPhone 17 Pro'nun MEI kayıt işlemi yapılabilir mi?

kaplanefe1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amerika'dan iki adet birebir aynı iPhone 17 Pro cihaz aldım. Bunları tek pasaport ile ikisinin e-SIM kayıtını yapabilir miyim? Yapan arkadaşlar var mı? Bilgisi olan arkadaşlarım cevap verebilir mi?

@Mert1337 hocam siz sanırım bu işlemi yapmıştınız. Ben oluyor diye biliyorum ancak bizzat sizin tecrübeniz daha açıklayıcı olur.

Çok iyi olur cevabı bekliyorum. Çünkü parayı boş yere yatırıp telefonların ikisi mi kapanır yoksa biri mi açık kalır çok kafa karıştırıcı bir durum.

@Mert1337 hocam siz sanırım bu işlemi yapmıştınız. Ben oluyor diye biliyorum ancak bizzat sizin tecrübeniz daha açıklayıcı olur.

Çok iyi olur cevabı bekliyorum. Çünkü parayı boş yere yatırıp telefonların ikisi mi kapanır yoksa biri mi açık kalır çok kafa karıştırıcı bir durum.

Hocam biz yapalı 1 seneyi geçti ve bir sorun olmadı. Biz Avrupa cihazları için yapmıştık. İki cihazın da 1. imei numarasını girdik. Aynı renk, aynı bölge, aynı hafıza olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.

Model numaraları aynı cihazlar her şeyi aynı yani. Ama bazı insanlar kapandığından bahsediyor insanın içinde bir korku oluyor tabii ki. Yapan insanlar ve hala açık kullanan kişilere ulaşmak istedim.

Model numaraları aynı cihazlar her şeyi aynı yani. Ama bazı insanlar kapandığından bahsediyor insanın içinde bir korku oluyor tabii ki. Yapan insanlar ve hala açık kullanan kişilere ulaşmak istedim.

İyi yapmışsınız. Dediğim gibi bize bir sorun olmadı ancak cihazları satarken kime ne anlatacağız, kaç liraya gider piyasası bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…