Tek slot 4 GB RAM destekleyen DDR2 anakart önerisi

Yusuf6376

Hectopat
İyi akşamlar arkadaşlar. Sizden ricam bana tek slotta 4 GB RAM destekleyen DDR3, olacağını sanmıyorum ama varsa DDR2 bir anakart tavsiyesi vermeniz. Bu ihtiyaçları karşılayan en düşük modeli söylerseniz daha iyi olur çünkü ucuz olması gerekiyor cevaplar için teşekkür ederim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Sizden ricam bana tek slotta 4 GB RAM destekleyen DDR3, olacağını sanmıyorum ama varsa DDR2 bir anakart tavsiyesi vermeniz. Bu ihtiyaçları karşılayan en düşük modeli söylerseniz daha iyi olur çünkü ucuz olması gerekiyor cevaplar için teşekkür ederim.
DDR2 anakart ikinci el olur.

AMD mi Intel mi soketi nedir? Nereden bilelim senin istediğin soketi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı