Tekil oyunlar için oyuncu kulaklıkları arasından hangisi seçilmeli?

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçeme uygun birkaç model buldum ve aşağıya ekledim. Kulaklığı ses kasmak için kullanmayacağım. Daha çok singleplayer veya coop oyunlar oynuyorum. Benim için müzik performansı öne çıkmalı ve mikrofonu düzgün seviyede olmalı. En azından kısık sesi bile iletebilmeli. Şu anki kulaklığım James Donkey 710, ve bunun bile ses performansından memnunum aslında ve listedeki kulaklıkların tahminimce hepsinin ses performansı benimkinden iyidir. Kablosuz kulaklık düşünmüyorum çünkü bildiğim kadarıyla her türlü kabloludan daha düşük performansta oluyor. Önerilerinizi bekliyorum.

HyperX Cloud Alpha.
HyperX Cloud 2 / 3
SteelSeries Arctis Nova 1 / Nova 3
Razer BlackShark V2 X
Beyerdynamic mmx100.
JBL Quantum 400.
Logitech G432. / g332.
Razer Kraken V3 X

HyperX Cloud Alpha kullanan bir arkadaşım vardı mikrofon kalitesi kötü bir kulaklık ve yankı yapıyor, Razer Kraken'i boş ver gereksiz pahalı ve mikrofon kaliteleri gerçekten kötü oluyor Razer'lerin ve genelde multi oyunlar için kullanılan bir kulaklık önerim JBL beyerdnamic gibi biraz daha Gaming değil de müzik için yapılmış kulaklıklar tabii taktir senin...

Sanırım hikayeli oyunlar oynuyorsun, JD 710'u arızalanana kadar kullanmaya devam et derim, JD 711'i uzun zaman kullandım ve sonradan geçtiğim kulaklıklar ödediğim para başına performans olarak çok düşük kaldı. Mevcut kulaklığın bozulduğunda listendeki kulaklıklardan birini alırsan daha uzun ömürlü olacaktır.

Her alanda logitech paranin hakkini verir sadece bu markayi oneririm

Steel den uzak dur kullanmadigim urunu yok hepside patladi mouse padi bile

HyperX Cloud Alpha kullanan bir arkadaşım vardı mikrofon kalitesi kötü bir kulaklık ve yankı yapıyor, Razer Kraken'i boş ver gereksiz pahalı ve mikrofon kaliteleri gerçekten kötü oluyor Razer'lerin ve genelde multi oyunlar için kullanılan bir kulaklık önerim JBL beyerdnamic gibi biraz daha Gaming değil de müzik için yapılmış kulaklıklar tabii taktir senin...

Sanırım hikayeli oyunlar oynuyorsun, JD 710'u arızalanana kadar kullanmaya devam et derim, JD 711'i uzun zaman kullandım ve sonradan geçtiğim kulaklıklar ödediğim para başına performans olarak çok düşük kaldı. Mevcut kulaklığın bozulduğunda listendeki kulaklıklardan birini alırsan daha uzun ömürlü olacaktır.

Harici bir mikrofon almak istemiyorum ve kulaklığım James Donkey 710'un mikrofonu istediğim seviyede değil. Aslında bu yüzden mikrofon almak yerine kulaklık arıyorum diyebilirim. Ses olarak dediğim gibi aşırı bir beklentim yok, müzik dinliyorum film izliyorum ve Single oyunlar ve arkadaşımla coop oyunlar oynuyorum dolayısıyla ses kasma gibi şeylere ihtiyacım yok. Bu durumda öneriniz JBL, beyerdynamic mi olur? (mikrofon önemli)

Harici bir mikrofon almak istemiyorum ve kulaklığım James Donkey 710'un mikrofonu istediğim seviyede değil. Aslında bu yüzden mikrofon almak yerine kulaklık arıyorum diyebilirim. Ses olarak dediğim gibi aşırı bir beklentim yok, müzik dinliyorum film izliyorum ve Single oyunlar ve arkadaşımla coop oyunlar oynuyorum dolayısıyla ses kasma gibi şeylere ihtiyacım yok. Bu durumda öneriniz JBL, beyerdynamic mi olur? (mikrofon önemli)

Cloud 2 veya 3'ten indirimde olanını bulduğunda alabilirsin, pişman etmez.

Geri
Yukarı