Tekir kedi british shorthair kedi ile beraber yaşayabilir mi?

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır 2 tane kedi besliyoruz ikisi de british shorthair cinsinde bize yavruyken verildi yani 1 yıldır bizimle.

Kuzenim şehir dışından gelecek tekir kedisi var cinsiyeti dişi. Bizim kedilerin cinsiyeti de dişi.

Tekir kedi 1 yaşından küçükmüş bizim kedilerle 1-2 ay yaşayabilir mi yani bir sorun olur mu?

Hocam bizim kedi zor alışmıştı 3 4 hafta sürmüştü nedense benim gözlemim tekirler cins kedi gelince bir garipsiyorlar. Ama illa alışır hocam kedinizin kişiliğine de bağlı tabii ki.

Cins olarak sorun değil de kedinin karakteri önemli ama zamanla alışırlar diye düşünüyorum.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Kedilerimizin karakteri aslında şöyle yani çok böyle arkadaş canlısı değiller ikisi de kardeşler. Hatta ikisi ilk zamanlarda birbirleri ile aynı ortamda bile bulunmak istemiyordu sürekli kavga ediyorlardı. Biraz böyle sinirliler yani çok cana yakın değiller diyeyim.

Ha bir de kedi bizde geçici olarak kalacak 1 ya da 2 ay kalacak sonra gidecek.

15 Gün önce tekir kedi sahiplendim evdeki Ankara kedim hiç hoş karşılamadı şu an yavaş yavaş alışıyorlar gibi. Tekirler diğer kedi türlerine göre biraz daha hareketli olduğu için bazı kediler ile anlaşamıyorlar özellikle uyumayı seven kediler ile

İlla ki alışırlar. İlk başlarda birbirlerine tıslamalar dövüşmeler olur. Yine dikkat edip çok da müdahil olmamak lazım. Zamanla da alışıp kaynaşırlar. Biri belki sağa sola yatakların altına saklanır eder ama zamanla düzelir diye düşünüyorum

15 gün önce tekir kedi sahiplendim evdeki Ankara kedim hiç hoş karşılamadı şu an yavaş yavaş alışıyorlar gibi. Tekirler diğer kedi türlerine göre biraz daha hareketli olduğu için bazı kediler ile anlaşamıyorlar özellikle uyumayı seven kediler ile.

O zaman çok sıkıntı hocam ya bizim kediler günde 15 saat uyuyor yani böyle bir uyuma yok ya adamlar öğlen 3 gibi falan uyanıyor😂

İllaki alışırlar. İlk başlarda birbirlerine tıslamalar dövüşmeler olur. Yine dikkat edip çok da müdahil olmamak lazım. Zamanla da alışıp kaynaşırlar. Biri belki sağa sola yatakların altına saklanır eder ama zamanla düzelir diye düşünüyorum.

İnşallah hocam bakalım bizde çok ellemeyiz belki dediğiniz gibi arkadaş bile olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı