Tekleme ve cızırtı sorunu

ulaşcan3

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim şu:
  • Intel Core i5 6400
  • B150M MSI Bazooka
  • GTX 1050Ti MSI Aero
  • WD Blue 1TB
  • Kingston HyperX 2X8GB 2133MHz
  • Aerocool V3X
  • Aerocool KCAS 600W
Ses sürücüsü, ekran kartı sürücüsü güncel. 2 hoparlör 3 farklı kulaklıkla denedim hepsinde aynı. İşlem yaparken, sekmeden sekmeye geçerken hatta klavyede yazı yazarken anlık takılmalar oluyor ve tekleme gibi zırrrr-tırrrrr tarzı sesler alıyorum kulaklıktan. Özellikle oyun oynarken oyunu simge durumuna küçülttüğümde sorun iki katına çıkıyor. 4 gün önce başladı zamanla da sıklaşıyor. Oyunlarda aşırı hissettirmiyor. Masaüstündeyken baya hissettiriyor. Ekran kartından şüpheleniyorum. Yarın akşam ekran kartsız çalıştıracağım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nedendir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğini tam olarak anlayamadım. BIOS güncellemesi için detaylı bilgi aşağıdaki videoda verilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek istediğini tam olarak anlayamadım. BIOS güncellemesi için detaylı bilgi aşağıdaki videoda verilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bende 1.7 kurulu, 1.8, 1.9 1.A 1.B sırayla yüklemeyeceğim değil mi? Sadece en sondaki 1.F'yi yüklemem yeterli mi?

Mesela bende 1.7 kurulu, 1.8, 1.9 1.A 1.B sırayla yüklemeyeceğim değil mi? Sadece en sondaki 1.F'yi yüklemem yeterli mi?
Bazı Anakartlar da o dediğiniz olay oluyor. Sürücü yüklemesinin altında şu sürümü kurmadan kurun diye yazıyorlar. MSI öyle bir olay yok. En son sürücüyü yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı