Tekli alınan oyunlar iade edilirse paket içinden de gider mi?

dugoprobabapro

Picopat
Daha fazla  
Biraz karmaşık olacak ama sıkıntım şu şekilde. Steam üzerinden Mafia serisinin 1 ve 2. oyunlarının Definitive Edition versiyonlarını teker teker satın aldım ancak daha sonra fark ettimki trilogy paketiyle 3. oyun bedavaya geliyor ve 2 oyun için iade talebi oluşturup trilogy paketi aldım şimdi benim soruma gelecek olursak iade edilince 1 ile 2. oyun kütüphanemden gidecek mi yoksa trilogy paketiyle bir kere daha satın aldığım için öncekinin parası iade edilip oyun kütüphanemde kalır mı? Şu anda 19 ürün satın aldım gözüküyor ve tüm oyunlar 2 tane gelmiş bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz karmaşık olacak ama sıkıntım şu şekilde. Steam üzerinden Mafia serisinin 1 ve 2. oyunlarının Definitive Edition versiyonlarını teker teker satın aldım ancak daha sonra fark ettimki trilogy paketiyle 3. oyun bedavaya geliyor ve 2 oyun için iade talebi oluşturup trilogy paketi aldım şimdi benim soruma gelecek olursak iade edilince 1 ile 2. oyun kütüphanemden gidecek mi yoksa trilogy paketiyle bir kere daha satın aldığım için öncekinin parası iade edilip oyun kütüphanemde kalır mı? Şu anda 19 ürün satın aldım gözüküyor ve tüm oyunlar 2 tane gelmiş bilginize.
İaden kabul edilmeden önce paketi aldıysan, paketi alırken sahip olduğun oyunların fiyatı paketten düşüyor diye biliyorum. Baya karışık ve ince bir durum. Sonucunu bizede söyle. 🤣

İaden kabul edilmeden önce paketi aldıysan, paketi alırken sahip olduğun oyunların fiyatı paketten düşüyor diye biliyorum. Bayağı karışık ve ince bir durum. Sonucunu bize de söyle. 🤣

Oyunları paket olarak almadan önce 1 ile 2'yi tekli aldım. Paketi alırken oyunların kütüphanemde olduğu yazmasına rağmen fiyattan bir düşüş olmadı 123 lira olarak aldım 2 oyun kütüphanemde olmasına rağmen. Bende öyle fiyat düştüğünü zannediyordum.

Oyunları paket olarak almadan önce 1 ile 2'yi tekli aldım. Paketi alırken oyunların kütüphanemde olduğu yazmasına rağmen fiyattan bir düşüş olmadı 123 lira olarak aldım 2 oyun kütüphanemde olmasına rağmen. Bende öyle fiyat düştüğünü zannediyordum.

Aslında zaten düşmesi gerekiyor satın alma geçmişinden ekran görüntüsü atar mısınız?

Satın alma geçmişinizden ekran fotoğrafı olarak atabilir misiniz, anlamadım yazdığınız sıralamadan.

Buyurun sondan 4 işlemi dikkate almayın.

Dosya Ekleri

• 1700333454531.png
    1700333454531.png
    389,9 KB · Görüntüleme: 44

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı