Öncelikle merhaba, şimdi sana şöyle anlatayım. Her markanın farklı politikaları vardır. Bu bağlamda belirli markaların teknik servisi cihaza müdahalede bulunabiliyorken, kimi markaların teknik servisi de müdahalede bulunamıyor. Bunun yerine cihaz garanti kapsamındaysa, garantiye gönderiyorlar.
Öncelikle merhaba, şimdi sana şöyle anlatayım. Her markanın farklı politikaları vardır. Bu bağlamda belirli markaların teknik servisi cihaza müdahalede bulunabiliyorken, kimi markaların teknik servisi de müdahalede bulunamıyor. Bunun yerine cihaz garanti kapsamındaysa, garantiye gönderiyorlar.
Sorun donanımsal ise açarlar, ayrıca kimseye güven olmayacağı gibi içinden parça bile değiştirebilirler. Bu gönderdiğiniz yere göre değişiklik gösterebilir, yetkili servis bile olduktan sonra kötü niyetliyse yine yaparlar.
Sorun donanımsal ise açarlar, ayrıca kimseye güven olmayacağı gibi içinden parça bile değiştirebilirler. Bu gönderdiğiniz yere göre değişiklik gösterebilir, yetkili servis bile olduktan sonra kötü niyetliyse yine yaparlar.
Hocam iyice korkuttunuz beni. Teknosa'dan yolladım HP servisine sanırsam.
Ayrıca en fazla ne yapabilirlerki ? Yapsalar bile yani nasıl anlarım ? İşlemci, RAM ve ekran kartı gibi bileşenleri çalamazlar/çalmazlar diye düşünüyorum. Ayrıca içini açabilirler mi sorusuna yine cevap veren yok.
Benim sorunum V-Sync'i Nvidia Denetim Masası'ndan aktifleştirdiğim halde ufak görüntü kırılmalarıyla karşılaşmam ve FPS oyunları oynarken klavyede sık kullanılan tuşların takılı kalması, tekrar basmadan düzelmemesi. Bunun için içini açarlar mı ?