Teknik servis ekran kartında sorun yoktur dedi

396162

Hectopat
Yeni aldığım ekran kartı normal modda siyah ekran veriyordu ama güvenli modda açılıyordu. İncehesap'in müşteri temsilcisine söyledim, o da teknik servise sordu. Teknik servis eğer ekran kartında problem olsaydı güvenli modda açılmazdı demiş. Müşteri hizmetleri de çevrenizde bilgisayarcı varsa bir kontrol ettirin, hem 14 günlük iade hakkınız dolmamış olur dedi. Bizim bilgisayarcı iyi değil, bu işi çözerse Gaming.gen.tr'nin teknik servisi çözer ama onlar da teknik servis ile telefonda konuşmama izin vermiyor. Sizce de ekran kartında bir problem yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü hatası gibi geldi bana.

Ama 4-5 defa formatladım bilgisayar mühendisi tanıdığım var onla telefonda yapmaya çalıştık o da sürücü hatası gibi dedi ama çözemedik sürücü yüklemeye çalışıyoruz siyah ekran yiyiyoruz sürücü güncellemeyle çalışıyoruz siyah ekran yiyiyoruz.

Chipset arızası falan olmasın?
Benim bir HD7770'im vardı aynı dediğiniz gibi yapıyordu. Bios ekranında ve güvenli modda açılıyordu(düşük çözünürlükte).
Normal açmaya çalıştığımda siyah ekran veriyordu.
Driversiz normal açtığımda da açılıyordu ancak driver kurulumunda yine gidiyordu. Kartımda chipset arızası vardı.

Sizin teknik servis saçmalamış.

Aldığınız ekran kartı markası, modeli nedir acaba? AMD mi?

Ben de normal 1080p açılıyor ekran ama güvenli modda.

Tam olarak nasıl bir sıkıntı yaşıyordunuz.

Yeni ekran kartı taktım Windows ekranı geldi daha sonra görüntü gitti format attım Windows açıldığında güncelleme falan yüklerken tekrar gitti tekrar format attım Windows güncellemeleri bitti sorunsuz ekran kartı driver i yüklerken ekran gitti ama güvenli modda kullanabiliyorum daha hiç siyah ekran yemedim güvenli modda ayrıca şu an Windows kurulum ekranın da bile bile bekledim bir şey olacak mı diye ve kurulum da ekran gitti.

Kartı iade edin, GTX 1650S alın.

Tamamdır arkadaşlar ekran kartımı birazdan sistemden sökeceğim bilgisayarcıya götüreyim bir de orada deneyelim benzer bir şey olursa iade ye göndereyim acaba WattMan hatası falan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…