3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #11 Kasa biraz küçük gözükuyor, kasa hava alabiliyor bence yeterli, malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok.
Kasa biraz küçük gözükuyor, kasa hava alabiliyor bence yeterli, malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok.
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Ağustos 2020 #12 PSU cover yok ve en altta HDD'ler için bir soğutma fanı da olmamasıda bir eksi bence ama RGB yönelmiş bir model.
PSU cover yok ve en altta HDD'ler için bir soğutma fanı da olmamasıda bir eksi bence ama RGB yönelmiş bir model.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #13 stormhawks47 dedi: PSU cover yok ve en altta HDD'ler için bir soğutma fanı da olmamasıda bir eksi bence ama RGB yönelmiş bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden önceki konulara mesaj atıyorsunuz?
stormhawks47 dedi: PSU cover yok ve en altta HDD'ler için bir soğutma fanı da olmamasıda bir eksi bence ama RGB yönelmiş bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden önceki konulara mesaj atıyorsunuz?
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Ağustos 2020 #14 Yandex haberlerden direk konular cıkıyor karşıma ben de konu kilit değilse cevap veriyom .Kötü mü ediyorum Sürprizbozan: ss Ayrıca teknobiyotikden alışverişimde olduğu için ve bi kaç aerocool kasa gördüğüm için cevap yazdım
Yandex haberlerden direk konular cıkıyor karşıma ben de konu kilit değilse cevap veriyom .Kötü mü ediyorum Sürprizbozan: ss Ayrıca teknobiyotikden alışverişimde olduğu için ve bi kaç aerocool kasa gördüğüm için cevap yazdım