- Makaleler
- 3
KR03 hakkında iyi bir inceleme yok. Yine de Wraith Stealth'den iyidir diye tahmin ediyorum.
Hangi işlemci için almayı düşünüyorsunuz?Hocam AMD stok soğutucusunu göz önünde bulundurursak nasıldır yani üst düzey bir performans beklemiyorum.
Hangi işlemci için almayı düşünüyorsunuz?
Bir kaç incelemeye göz attım R5 5600X ile kullanan 2-3 kişinin testine baktım %100 yükte 5 derece falan fark etmiş. Başka bir yorumda yine 5600X kullanan birisi orta segment 1600, 2600 gibi işlemcilerle kullanın demiş. Bana kalırsa boşa para vermeye gerek yok aynı fiyata 2. el bir soğutucu almak çok daha mantıklı geldi açıkcası.2600X.
SilverStone KR03 Intel & AMD Uyumlu, 9cm Mavi Led Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-KR03) - Karne Kampanyası | Teknobiyotik bu ürünün indirime düşmesini bekliyordum sağolun hocam![]()
![]()
Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2xAdreslenebilir RGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu ( DKCCX129 ) - Karne Kampanyası | Teknobiyotik
Dark Freezer X129 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - Karne Kampanyası | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) - Karne Kampanyası | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.